Pages

22 March 2012

Review Filem The Vow ;)


sebelom layan movie The Vow, layan perot dak JM nk makan meatball pizza hut..
kebetulan kami mmg same2 teringin nk makan meatball cabonara..sedap !
tapiiii...

die bahagia

aku derita ;( derita senggugut..wuaaaa !


die bedal semua makanan, cik fadh makan 1/10 je dr makanan tu . mmg untung perot die malam tu..
kalo cik fadh xderita senggugut, jangan harap die dpt mkn 6/10 pown, sebab i pown pelahap jugak !

ok jom review filem The Vow !
sebelom tu cik fadh nk bg 9/10 bintang untuk filem romantis ni..
mmg kene dengan jiwa daku..huhu

 
auwwww !

oke secara ringkas cik fadh terangkan ea..

Leo n Paige merupakan pasangan kekasih yang akhirnye membuat keputusan untuk berkahwin..
hari2 yang mereka lalui sgt membahgiakan sehinggalah pada suatu hari mereka terlibat dengan kemalangan..
isterinyer iaitu Paige mengalami kecederaan serius di kepala

bile sedar Paige xigt langsung dekat hsuband die..yang die ingat hanyalah kehidupan die sebelum die mengenali Leo..
ksian sgt kt Leo sebab die sentiasa bersabar melayan kerenah paige yang langsung xingat kehidupan mereka dulu..sehingga;ah akhirnya Paige mengambil keputusan untuk bercerai dan kembali kepada keluarga dan bekas tunangnyer dulu..

then ?

hahaahha korang tgok la sendiri dekat wayang ea..

yg best cter ni ade dialog yg lawak2 jugak, so xde la rase siyes memanjang..
best sgt best ! try la tgok, kalo kene citarase korang, best la..kalo xkene cik fadh tatau la..hohooo...

ok that's all ;)

petang ini, cik fadh akan ke Port Dickson untuk kursus PINTAR tuk staf UTeM..
sebab tu da jmpe siap2 dak JM mlm td tuk cover weekend ni..kakaka

balik dr PINTAR gerenti kulit mengelupas..sane panas kan..huh !

pakai PINK BUSUK hari ni ;)


17 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik cik fadh hr nie

♥ Elin ♥ said...

sweet lah kamu hari nih...
nape x panggil jer....ala...malu2 pulak..kan dah x dpt jumpe.. :)

.ciknoey. said...

awal2 da ade pic chenta hati.. huhu..

senggugut pun nk kuar..cinte tu buta.aku faham. hahha

Popkorn said...

Kalo entry cik fadh ng jamal ni, kalo x makan x sah... =)

Alaa cikfadh cter la sampai abis... xyah korn tgk cter ni kat wayang dah. jimat 10hengget. ahaha

msredcheesecake said...

Sian tak dpt makan,... Pen kali jgn date time sengugyt... Hheheee

teratak hati said...

sedapnya pizza hut..cian dpt mkn sikit je..

Kakiwayang.com said...

aah, filem the Vow ni memang untuk romantik2...hehe..

Jemput baca review di Kakiwayang.com juga...=)

Zana Adieyza said...

comelnya gmbr last tu... pinky!!!

PinKy MoMMa said...

auwwww manihhhhnyer adikku..tudung itu buat lg manihhhh hehhehe..

meh peloks kuat kuat hahaha..lama tak usik cik fadh sorang ni ;)

cik fadh said...

kak ekin : TQ

kak elin : ermm tu la pasal..asik ler ckp kt cik JM nyesal xtegur akak..smpai ke balik dok ckp nyesal..hiiiii

cik fadh said...

cik noey : wajib lah, nk lepaskan rendu weekend nk kek kursus..senggugut pown akan ku redah..

korn : kami mmg suke makan, sbb tu kalo kuar xsah xmakan..hihi..
tgok la kt wayang, xnyesal aou perabih rm10..

cik fadh said...

msred : kne jgk date mlm tu..hihi

teratak hati : nk bt lagu mane, bg can kt perot dak JM..hihi

cik fadh said...

kakiwayang : hihi wajib terjah u balik..

kak adieyza : kalo comel harus bt header gmbau ni..kiki

cik fadh said...

pinkymomma : auww auwww ! renduuu kt hakakkkk pinky..looks smpai cik fadh pakai pinkish baru hakakkk moncollll ! kui3...

wahida said...

tuan tanah yg comel!!

Cikpuan rara said...

hehehehesedap nya pizza.tp malang nya senggugut.rugi lah cm ni.hwhwhw

cik fadh said...

hew hew hew...