Pages

16 March 2012

Tenis Di hatikuuuu bukan UiTM dihatikuuuu ok ! haha


Sesi last latihan tenis kami, ade wartawan berpusu-pusu nk amik gambar pasukan kami yg TOUGH !
well, well we all baru je smpai, blom panas badan pown lg mase tu
dah kene hadap kamera2 n soalan2 dr wartawan..
penat kami tepis flash2 kamera walaupun hari masih siang...
tp tuk publisiti murahan, kami kene layankan jugak mereka-mereka ini..
senang cter, we all gile glemerrrr..hik hik..

well..fadh sharapova kan ;)

aksi 10/10 hokeyyyy ! siyes mantap !! (tgn kanan awww)


lihat gmbar2 dibawah, then fokus kt cik fadh..over kan gaya ? 





aksi di court sgt banyak dirakamkan tapi i low profil, 1 je i persembahkan tuk tatapan kamu semua..
takot ade stalker..(dan dan ko jemah!)

ok selesai pengambaran...

dengan ini diumumkan pertandingan akan berlangsung esok tapi 
CIK FADH XMASUK TOURNAMENT INI SEBAB TAK 1 LEVEL LA NAK MEN NGAN DORANG YG BARU BELAJAR tu uolsssss;)

cik fadh pandang dr tepi je..semoga mereka berjaya hendakNYA..aamiinnnn












p/s : sok ade abg sedara kawen larrrrr..tu xdapek join ! pissssssss bro +____+'


5 comments :

CintaZulaikha said...

ek eleh, hahhahhahhahha..ye2 ja cik fadh nih..

msredcheesecake said...

feewiittt... miss sharapova... terel main tak ni? hhee

cik fadh said...

kak ika : haha btol, bukan main2 je..

msred : tgah bertatih lagi ni..kiki

Asmara said...

kak ratna! pandai ke dia main. hehehe...

cik fadh said...

yeahhh kak asmara ! kak rat pndai giler men..xboleh dinafikan lagi..hihi