Pages

17 April 2012

Battleship Review



ermm agak lewat review movie ni tp xpe..jnji ade review dr xde langsungkan..
hari isnin hari melaka cuti, korang xcuti kan ? hik hik..
cik fadh balik dr induksi khusus weekend hari tu ya ampunnnnnn, letih xpayah cakaplah..
melepek lepek xlarat nk bangun..rase itu sangat teruk ! ish3..

nasib la isnin tu cuti lagi, still melepek tp melepek je xguna..habuk pown tade kan..
so spent time mase ngan cik JM...lame rase xdating berdua..auwww ! hihi

tujuan hanya nak shopping beli slack, beli shirt dan paling penting beli track bottom !!
tau x, induksi kelmarin tu telah menjahanamkan 2 track bottom paling dikasihi..sob sob..
masuk lumpur, masuk tasik, yg terbakar, terbakar..SADISSS !

then layan movie BATTLESHIP . 
tgok iklan kt tv mmg xmampu nak tahan lagi dah nak layan movie ni..hihi ngade an !

the result after layan Battleship ? THUMBs UP !!!
terbaekkkk boboboiiii tahu ? dak JM pown xbenti2 kate best kan movie ni syg..da balik uma pown, sms lagik, movie td tu best la..jenuh mak melayan ! haha

tp kalo real terjadi mcm tu, kalo xde manusia mcm Hopper dan Nagata dan kalo xde Raikes
don't know lahhhhhh !

so sesiapa yg blom tgok movie ni, either korang nk layan kt wayang atau tunggu nk download sendiri
xkesah lah, yg penting movie ni xkan buat korang rase waste time o waste ur money..

calo bete !


12 comments :

PinKy MoMMa said...

cik fadh meh la blnja akak tengok wayang huhuhu..akak dah lama tak tengok wayang..aih kesiankan..dating ngan akak jommmm!

raya nnt akak balik melaka hehehe..

e k i n ♥ y u s r i said...

nak tgk...
huhuhuhuh
x penah tgk wayang lg sejak pregnant nie...
pregnant dah 7 bulan....
so mknenye dah 7 bulan x tgk wayang...huhuhuhu

cik fadh said...

kak pinky : yeahhh akak pinky ajak ngedateee..huhu bole bole..bawak anak2 akak sumer sekali tau..nk men ngan derang..tp kesahhhhhnyer raya baru nk balik melaka..

makan taun lg tu..hahaha

cik fadh said...

kak ekin : lamenyer kak..hihi..xpe malam kang ajak husband layan ea..mane tau baby dlm perot suke..nnt die gerak aktif skit..hihi

syaz@rozelt said...

nak tengok jugak..x de org pon kate x best muvi nie..hehe

cik fadh said...

syaz : hihi jemput menonton ;)

.ciknoey. said...

yeke jrg dating? wakakka..

aku pn nk tgk cite ni..tunggu die sehat sket..

cik fadh said...

huhu gedik an kate jarang dating..ye ar, kalo kua pown hal keje..mane ade kua meng"enjoy"kan diri..kiki

CintaZulaikha said...

huyooo, best ka..alamaks, tak boley jadik nih.

cik fadh said...

hihi ayuh kak ika serang panggung...

mizzkechique said...

xtgk lagi..wuwuwu

aTy _faRed~ said...

alaaaa..time2 pantang ni tak ley nak gi tengok wayang...:(