Pages

02 April 2012

reward bulan ini tuk si kembang cik fadh !


ye, memang ade berkire2 tuk bg reward pade diri sendiri bulan ni..
tp dalam pale hotak hanya nak cari kasut kasut n kasut only !!!

tp nak bt mcm mane, da name pown pompuan, xkemane la ONLY tu..
ni xde nak shopping pown ekcelli, kua lunch ngan opismate je..
tgok plak kakak tu kate nk g cocok duit, dan2 bawak paper beg gedabakkkk


aik ??? senang benau coping ? menyempat gak singgah ke sembonia dalam2 hanya nk pg cucuk duit tu ?
so abis tedarah meatball pizza, trus aku hayun kaki ajak hakakkkkk madam ke butik sembonia balik..
sale sale sale ! wowwww !

belek2 siyes xde berkenan, kasut ade 1 berkenan..gojes abis ko !!
tp ralat je rase nak beli..masih ade rase sayangkan duit tauuu..

tp da hakak hakak2 ni "auzubillahiminashaitonirajimmmmmm"
fadh ni cantik, yg ni pown cantik..org muda cantik pakai design ni bla bla blaaaaa....ergh !
dalam hati masih xminat design ni tapiiiiiii syaitonnnnn kan..

cik fadh terbeeeeeeliiiiii jugak la seketol !!!



masyaAllahhhhh..

so skang positifkan diri, anggap lah reward tuk bulan ini menggantikan kasut .

positif positif !!! reward reward..tahniah fadhliyanaaaa !!!!

ingat abis smpai situ je ? huhhh ini draft entry jumaat lepas..
weekend hr tu jenjalan KLCC..tgok sumer sale..maun xrambang mata . erghhh stress !

tp mata teruja kt butik NOSE je sebab voucher dalam tangan blum berguna2 lagi
amboiii kemain meriah lgi butik nose kt KLCC ni..bnyak giler choice !
xsame ngan butik nose kt JJ melaka..

belek belek, so mmg dr awalnye nk reward pade diri ONLY KASUT kan..so grab je ni..design xbape lawa
tp pakai sedap je rase, so OK !


total lost reward bulan ini ?
malas nk kire ! haha..


senyum je semedangggggg ;)


10 comments :

MrS. F!zA said...

kasut lawa..eh sama mcm primavera akk.. cuma tang merah tu lain skit..

Cikpuan rara said...

pinjam kasut merah.

cik fadh said...

mrs fiza : hihi fadh tau kasut merah primavera tu..mmg minat jgk kasut tu hr tu tp kazen da pakai..

cik fadh said...

kak rara : ibu pegnant xley pakai tnggi2..huhu

CintaZulaikha said...

wahhhhhh, sembonia...mahalnyaaaaaaaa

cik fadh said...

kak ika : xde la mahal kak sbb time ni tgah sale, so dpt half price..hihi

Madam Lala said...

hehehe...entry bag mak jemah kena peram. sbb beg dah sorok dlm lemari..mara bahaya...

.ciknoey. said...

next time kite jln2 same2 ag yerk...
;)

Zana Adieyza said...

setiap bulan mmg kena reward diri sendiri.. dh penat keje kan... kasut tu sgt gojessssss ok...

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh... merah ang ang lagi tu
tengok pun dah tahu selesa