Pages

19 April 2012

Seminar Aspirasi Setiausaha pulak ? hihi


kursus lagik n lagik..
ouwhhh syorga hidup awal tahun ni penuh dengan kursus je xbenti2 since bulan 3 kelmarin..
syorga perot, syorga hati, syorga jiwa dan syorga syorga..

tapi kali ni join kursus anjuran luar plak..
part nak mohon kursus luar ni mmg goyang lutot nk bg borang kuning nak minta kelulusan bos..
ye lar, bnde melibatkan duit organisasi kan..kalo xlulus, tacing weyh, wa xnak key-in surat n update jadual bos tuk 2 bulan..kakakaka dasar secretaryxretibersyukur !

kalo taun lepas die hantau cik fadh g langkawi, taun ni mohon area k.l je xkn xley lulus kan kan..dokat je pown..jalan kaki pown bole la..hik hik..so bos kasi LULUS..cik fadh kasi senyumm lebar mcm kambing..penah tgok ?

course yg dipilih adalah course yg cik fadh mmg nak g tahun lepas tapi teterbang ke course kt langkawi plak..ngeh3

"Seminar Aspirasi Setiausaha"
by
Positive Event



melalui testimoni2 sebelom ni, mereka amat berpuas hati dengan penganjuran dr positive event ni..
so hope semua berjalan lancar lah sepanjang kursus
start on this sunday till tuesday ini..
ade x kat sini setiausaha2 yg turut serta dalam course ni nnt ? jumpe kt sane ye ;)







ade jamal abdillah ? hihi anuar zain mungkin bt cik fadh lg excited..hohoooo
ade tari menari ? da berlatih dah sebulan sebelum..
ade malam pesona bintang ? xkuasa plak den nak melaram..

mcm2 kan..xpe la, yg penting adalah perisian kursus ni nanti..dapat x dapat kan..
yg len tu hanya untuk menghibur hati..
dan mungkin juga tuk celebrate minggu setiausaha..
hope we all enjoy this course +___+



5 comments :

mizzkechique said...

bestla dia.. wuwuwu

cik fadh said...

best ! huhu

mamaNoriz said...

grand ney kursus!

siap ada artis bagai... jeles nyeeeeee

cik fadh said...

mama : black yg dtg tahun ni..best giler..coming soon fadh update..

cik fadh said...

mama : black yg dtg tahun ni..best giler..coming soon fadh update..