Pages

06 April 2012

Sunway Lagoon kitaaa ;)


seminggu amik masa nk up entry ni..
minggu ni keje agak heavy, settle satu datang satu tp fun bt keje tu sumer
sebab kalo x, cik fadh dok melangok je smpai naik rimas nak amat..
ngadap FB sgt tidak menyeronokkan ok..
yg seronok hanyalah blogwalking..terbaekkkk ! sape setuju angkat kain ! eh !!

ok, after g kenduri kawen dak bell hari tu, cik fadh trus nek k.l
sebab malam tu ade meeting bulanan, tido sana lah..
so esok tu ahad xde plan..abg n bakal kakak ipar kene g kursus kawen plak..
so cik fadh n cik JM mati akal..member plan ngan BF die nak g sunway lagoon .
ok plan tu mmg BEST ! bile plan jd tiba2 je tu lagi2 BEST ! 
so tido la uma dak nur, dak JM tido uma bf nur..
we all berempat mmg da rapat so xde hal dah nk lepak sama ;)

meh layan gambau kami smpai montahhhh pink ;)

i dan dak nur..we all sesame chubby, tu bole geng ! haha

still lengang lagi sbb too early we arrived at sunway..hehe

we all amik all package, so rate for adult RM75 + RM10 deposit : Total RM85 per person ;)
ok makan kt dalam ni sgt mahal..so prepare duit banyak2 nk have fun kt sini yerrr..

gaya nak YES ! hohooo..ok first sekali ktorg layan ATV ni..COOL abis tp 7 minit je ? xpuas !!

 
nek ATV kene pakai helmet, then die bg ni tuk caover bau busuk helmet..haha !
walaupun dak JM marah cik fadh masokkan gmbar ni kt fb, tp wa xtakot..wa tetap nak masukkan malahan masukkan kt blog kesayangan wa ni..kakakakak mmg kene tempeleng la ni..so cutee ! kakaka




merenung mase depan kami . huk huk huk...

ape ntah name game blakang ni..crazy nak mampos..smpai terangkat bontot n kepala lekat ke bumbung die punyer terbalikkan org..rase mcm terperosok ! huhhhh ! tp kalo bole nak nek lagi..agagagaga..


 
pirates ni paling gile, da la xde cover grill, tapi pusing 360' ! siyes wa lelap mata sepanjang game ni..trun je lega kemain..tp dak JM, trun je montahhhh belahak ! haihhhhh sungguh lemah semangat ! kaka !

huuuu memang panas dan dahaga giler..time ni lom masuk kolam lagi..g pulun pusing2 men game je dlu..
duit mmg xbawak sesen pown, semua tggal kt locker kecuali hengpong..kalo xbawak hengpongggg mane nk dpt amik gambar ni kan..agagagaga selebet giler minom water cooler tp amat legaaaaa...


da kenape dak nur cocok pipi aku ? gerammm lettewww..hihi


nk jugak dak apiz ni angkat kaki mcm kitorg ! tiru ! haha

tatau style ape dak JM ni nk bt sebenarnyer..hahaha nak kretip jd kretoppp !

ok jom balik ! muke da sunburn dah..

skang tgah melalui fasa2 pengelupasan..huhhhhhh stress, nasib mengelupas skit je, xde la DISASTER sgt muke iuolsss !

siyes badan sengal2, penat memang penat tp sgt enjoy la..macam puas hati sgt dapat melempiaskan duit hasil titik peluh dengan have fun kat sini..hooooohoooo poyos ! ekcelli bnyak lagi game tp mmg xamik gmabr sgt..masuk wild life after mandi, basah kuyup tu g masok sane, hengponggg pown xbawak..
paling ralat xpat men roaller coaster lah sebab dak apiz kate die punyer safety kurenggg skit sbb die penah nek then terbenti kt tengah2..so dorg sumer xnak nek..cik fadh nak nek tp xde geng so let gooo je la game tu..huuu terkilan mak ! ok that's all ;)


nota kaki : ok, mgkin ade some wondering why i'm not wearing a scarf kt sunway, ok ini diri sy yg sebenar..memang kalo mandi manda jarang memakai tudung..susah nak cakap tp INI DIRI SAYA..so i being my OWN self..tengkiu kepada yang memahami ;)


7 comments :

keabadianchenta said...

muntah sbb xsht lah manje.. td pe g solat pun..bru angkt tbir trus kuar rase nk pitam dah lah duk ssf dpn..cpt2 cri blik air..trus muntah...kesihat sejak ni xmenentu..tp enjoy g sne..nt ley pg tmpt2 ln lak an :-)

CintaZulaikha said...

tak pnh pegi sunway lagoon...sedey~~

Zana Adieyza said...

sgt jelesssss sbb akk x pernah masuk sunway lagoon ok!!! sgt macam gayat kan akk ko ni cik fadh?? hahhahah

cik fadh said...

chenta : ye syg faham keadaan abg..skang pown badan abg masih lemah syg tgok..suh m.c xnak..nak jugak keje..degill !

cik fadh said...

kak ika : hihi nnt anak dara akak da besar skit bole bawak die g..


kak zana : aiyakkkk ! akan an pelancong tegar, sunway lagoon harus da pg lamer duluuuuu daaaa..kikiki

msredcheesecake said...

Wooo best la.... Akak dok shah alam je tapi belum penah gi sunway lagoon....

.ciknoey. said...

yg ATV tu aku paling tak suke !keras giler nk die pnyer handle.. bodo jek.aku rase nk turun je mse tu.. haha..

xpuas bjln kat wildlife sb x sume kite dpt tgk..

plng best kite men gelungsor time dak 2 org tu konon nk test rock climbing..tak terdaki pun kan? hahaa..

sunway lagoon mmg best !!!

:)