Pages

03 May 2012

Alhamdulillah, masuk tahun ke-3


Assalamualaikum semua..hari ini hari jumaat jadi cik fadh agak sopan santun n mood agak jiwang sedikit setelah ditinggalkan subuh tadi..sob sob sob ;(

Actually entry kali ni agak lewat 11 hari dr yg sepatotnyer. Ye cik fadh mengambil masa yg lame untuk up entry ini memandangkan sekarang terlalu banyak komitmen kerja yg perlu didahulukan..kursus xpayah cakap la, hari bahagia ini pown cik fadh terlibat dgn kursus aspirasi..semua plan terpaksa cancel..sob sob lagi..

Sebenarnyer ntah kenapa cik fadh berkire2 nk up entry ni sbb jarang cik fadh nk jiwang2 pasal relation cik fadh ngan cik JM..paling koman pown selalu up entry makan2 dan dating sepoi sepoi  je ngan cik JM..tapi xpe, kali ni anggap la sy kekasih sejati yg mendambakan cinta seorang lelaki..puiii ! telan montah sendiri sbb i really love him. wawawawa..

ok la, bahasa xpayah nk bunga2 la sbb i reti sgt uols..i reti bunga2 madah dlm sms ngan cik JM je..luarannyer i kasar smpai semua ingat  i ni AGRESIF n cik JM plak PASIF..jadah ! senang kata i punyaa kuasa VETO  gitewww. OUH TIDAKKK OK ! i still hormat beliau as a MAN..hewhewhew..cik JM selalu puji i bakal isteri abang yang baik hati tau tau..lalalalalala

tuwus n temok 

ok masih xmasuk tajuk..bongok kau ni fadh ! hik hik..ye la ye la, 23 april haitu kitorg genap 3 tahun la..xde la nk kepoh ape pown sbb hubungan kitorg pown blum masuk fasa tunang inikan berkahwin kan..juz nk cecoret je dlm diari elektronik cik fadh ni tuk appreciate this relation..so ? yeayyyyyy HAPPY ANIBESARII ! sebenornye daku ni mcm SAWAN sambut anibesari ke-3 ni sbb bukan ape, 2 hubungan sebelom ni mmg hampehhh skit..asal genap 2 tahun je, hati cik fadh berubah kearah "pergh bosan dol kapel ngan ko ! ko ni nak kongkong aku apesal eh? mak bapak aku pown x mcm ko overnyer, eh yg ko ni plak bz kemain, nk dating ngan ko kemain payah lagik !"  kikiki..DASARRR ! xde la, anggap saja xde jodoh dgn mereka..hope ngan dak JM ni ade la..aaminnnn;)


dak JM sgt natural bagi cik fadh..sgt2 soft spoken, romantik auw auw auw n hormat cik fadh as a gurl..yg paling penting, xpenah nk kongkong bagai lah sbb die kate satu je "da besar kan, pandai2 la jage diri n bezakan mane yang baik n buruk" . fuhhh smpai skang igt pesan die yg satu tu..ciri2 lelaki idaman tu sumer ade la..yg penting solat die jage..sebaik2 lelaki itu cari lah lelaki yg menjaga solatnyer kan kan ?

kami celebrate setelah cik fadh pulang dr kursus..on 26 april..plan nk makan besar2 je so target mmg seoul garden lar, makan smpai terhenyak perot kan..haitu pg, perot xlapar sgt so cm rugi plak..kali ni siap2 kosongkan tp tu la, bukan rezeki kan..sesampai je da full booked !! ouh sadisss..so ikut plan B, ke johnny's la kami..jom layan !

eh ni bkn kt johnny's, ni singgah starbuck..huk huk
tiap kali amik gambau cik fadh muke buruk mcm tu, cik JM marah..kaka

dan bile die plak amik gambau bt gaya macho xnak pndang kamera menyirap je cik fadh !
selalu kene marah "woi, xreti pndang camera ke ?!" 

kalo pandang camera mst comel mcm gambar2 dibawah ;)

 

 
kan kan ?

oke tuk hadiah anibessssari kami ini, xdek non !! huhu masing2 xgheti nk beli ape..so masing2 bg satu budget, nnt kalo ade rase nk beli pape juz request ikut budget yg telah diberi..best x cm tu ? cik fadh rase best sbb ade ngidam something yg rase kedekut je nk kua duit sendiri..kah kah kah..
hope cik JM mntak adiah murah2 je..awek kejam !

but ade satu adiah untuk kami berdua yg sgt2 AWESOME n mmg kene pade celebration anibesssari kali ini..
nak tau nak tau ? next entry hokeyyyy ;) muahhhh kt korang..kiki

oke lah, ini saja lah celebration kisah cinta penuh di dada..da lamer xpisah jejauh, tp subuh td cik JM da bertolak ke fraser hill tuk event team building..cik fadh ptot pg jgk tp dah terikat dgn induksi yg akan bermula ahad ini sehingga 16 Mei nnt..2minggu akan terpisah, tu sbb cik fadh up entry ini jugak bagi mengenang kekasih hati pengarang jantung yg menjauh..sob sob sob...

i love u tau Jamal Mahmod !

ouhhh sayangggg ! toin toin !




tetibe rase geli bile bace ayat2 diatas . siyes cik fadh xjiwang sebenarnyer..sila percaya ! 


11 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

moga cpt2 kawin
hehehe

KorN said...

hye cik fadh... lama x singgah blog cikfadh... background pon da berubah byk beaR.. RASE NAK CURIK SATU...


jeles betul aku tgk cople sweet ni... hiii... smoga di pertemukan jodoh ye cik fadh and cik JM...
jgn lupa ajak kawen eh...

myrah said...

tahniahhhhh..da 3thn ea, akk kurg 2bulan lar dr fadh..hihi

misse nadh said...

suwit :))

cik fadh said...

kak ekin : thanx kak ;)

korn : huhu fadhpown jarang terjah menerjah skang..rendu nk menerjah tau2..alaa xya jeles la, korn pown kalo ade couple mst sweet..huhu

fadh ajak nnt jgn xdtg plak..hihi

cik fadh said...

kak myrah : huhu ok la..akak da nk tunang pown..huhuuu bile nk ikut jejak langkah akak ni...

cik fadh said...

nadh : thanx dear ;)

myrah said...

soooon jugak lar tu..hehe

cik fadh said...

insyaAllah kak ;)

FiQa said...

cik fadh!!!

kite da lame tak singgah sini, lame tak update blog sndiri sebab sibukk...

ni tetibe tgk blog kamu, da bnyk ubah ye, hehehehe...

semoga kekal dgn JM!

cepat laa kawennn, hahaha.. :P

cik fadh said...

hai cik fiqa! sori baru ade kesempatan nk blogging..nnt fadh tamat kursus fadh terjah blog cik fiqa ea ;)