Pages

19 May 2012

lame menyepi, rendu pade entry rakan blogger

assalammualaikum wrt wbt pade sumer2 yg berkunjung ke mari dengan ucapan i miss u ! hihi..

perghh lame xketuk2 kt celoteh cik fadh ni, mintak mahappp leerr
pade hakak2 yg fadh xsempat kunjung blog mereka, cik fadh baru abis induksi 2 minggu ni mak jemah oiii..
menghadap btol ! tp settle dah sumer ! alhamdulillah..

lepas ni kene fokus pade exam perkhidmatan on 30th mei ni..ermm rase btol2 lembap dah pale otak ni sbb da lamer xgunakan tuk hapal hapal kejadah term2 akta2 sumer ni kan..
kalo x dulu zaman skola, rasenyer ko la juara Sejarah cik fadh oiii ! skanggg haremmmm..

pade sape yg nk bg tips exam perkhidmatan pade adikmu ini, silakannnn, padang bola ku tadahkan..
kalo xde yg nk share, amboiii kedekeutnye cik kak, xluak pown...hik hik
kemain puaka mulot ko cik fadh oiii !
sejak 2 menjak jadi peah (pelakon khas persembahan induksi)
ko jadi cenggini dalam penulisan blog yer..NO NO NO ! xbahekkkk !

tp i nk share something yg i dapat disane uolsss !
selain drpd tertejun ke kolam yg penuh dgn anak katak a.k.a berudu penuh sekolam,
i jugak dpt benjolan disudut kanan kepala akibat dihentak kayu bt rafting..kemain syahdu wa nanges lepas kene hentak kayu tu..besar kot ! pitam 2 3 saat je plak, kalo boleh bg la pitam 2 3 minit smpai rebah btol2 kan, ade la alasan nk scan pale ni kot2 ade urat putus ke..sebabkan keadaan back to normal after nanges sesyahdu yang mungkin, pitam ilang plak..gud !

tapiiiiii

paling yakin i boleh dapat disane ialah !!!!!


mak aihhh TAK menahan tu, paling yakin dapat ! haha
yes i got it ! sbb ape yakin, sbb dikalangan peserta induksi ni,
i lah paling muda iaitu berumur 22 tahun (penuh bangga dan sombong) kaw hadee ? hihi..
mulot ni plak mmg da dilahirkan mcm bertih jagung, bercakap xnk benti kalo xde lampu merah
pastu bile borak nak YES je an smbil selit2 lawak antarabangsa smpai bt warga tua tergelak..muahahahahaha
tu la sebabnyer i yakin i dapat anugerah ini..terima kasih kerna VOTE sy !

korang rase annoying x bace x bace statement kt atas tu ? huhu..
xde la yakin pown, da dpt baru la yakin n over..ekcelli xde la terharap pown..
aim nk mkn ferrero tu je..huk huk..

ok stop talking nonsense dan xde isi please..
i have to go becoz my bantal da menyeru dr td..siang td ade bt berkampung skit..
masak berperiuk-periuk lauk ko hengat xpenat..uma tunggang langgang dengan susunan2 pinggan n periuk belanga..haihhh mcm mane la nk hadap kenduri besar lg 3 minggu ni an..

hope segalanyer dipermudahkanlah..aaminnnnnn;)

nite dear !


6 comments :

.ciknoey. said...

fadh rindu kau !

ee kene terjun dlm kolam ade katak? mampus laa lw aku mnjerit2.. itu uji mental ke cmne?

peserta pling kepoh patutnye,bkn sporting.. hihik .:p

KorN said...

stelah skian lama terhapdate jugak blog kapel sweet ni.. hehe.. xpe lah, dah kne kerja, ape leh wat kan cik fadh... btw, best knye kalo dapat satu ferraro tu.. hewhewhew

cik fadh said...

cik noey ! miss u too dear..

haha aku pown terjerit2 weyh masuk kolam berudu tu mntak org tarik aku cecepat..jerit kalah masuk kolam api..haihh !

ermm tu salah satu aktiviti nur..

cik fadh said...

korn : hahaha sweet ke ? bodek nk ferrero lertewww...hewhewhew..

ermm yup, nk sah jawatan kene harung induksi ni..wajib..so kene la redhooo n tabah..bile da bis induksi ni rindu plak suasana kt sane..huhu

myrah said...

fadh, exam nanti boleh bwk buku kan..nanti taging awal2 buku tu, so xyah lar nak selak2 cari tajuk..hehe
gud luck!

cik fadh said...

owh ok baik kak..tengkiuu ;)eh mane akak tau open book ? org kate open book lg susah tau..nangesss ;(