Pages

06 June 2012

Entry tertangguh : Induksi Umum 2012


wuarghhhhhh lame btol tertangguh2 nk up story pasal g induksi 2 minggu dulu..sampai nk cerita balik skarang ni pown dah xigt nk crita ape..fadh share gambar je la kan..jnji ade kenangan dalam blog ni..salah satu perkara WAJIB untuk pencarian rezeki cik fadh sepanjang kehidupan. insyaAllah..

ok kursus induksi ni diadakan selama 11 hari di Ancasa All Suites Resort & Spa Port Dickson..mase dapat tau diorg bt kt Ancasa rase mmg happy sgt sbb cik fadh dan family mmg biase stay kt situ..selesa n menarik tmpt die..dok 2 3 minggu pown xpe..(poyo je padehal hari2 counting day nak balik)


kediaman yg selesa sepanjang berada di sana..siap demand lg mntak housekeeping bt itu ini..muahahahaah

our first day ;) 
asal muke tetibe sgt GEBU dan SUCI ??? tq 360..hewhewhew..

housemate sehidup semati sepanjang kt sana..tp ade cicir sorang

ini org yg tercicir tu..name die kak suhaila tp kami panggil die "isteri en.Azman"
why ?? sbb da 2 3 hari dok serumah bru kami tau die adalah isteri kepada En.Azman, org kuat Pej. Canselori yg sgt pendiam dan soft spoken..isteri die berbeza btol..akak ni bising sgt, kuat ketawa dan sgt happening..die lah penyeri rumah kami sbb kami salu buli die..hewhewhew..

gmbr dgn die mmg bnyak sbb die suke sebok kalo cik fadh amik gambo..

1st day die punyer dessert punye la meriah, pastu hari makin hari makin kurng..yg pelik tiap kali makan rase gula xhancur..mixer dorg rosak ke ape ?



ini group cik fadh sepanjang induksi..sgt2 best dorg ni ! 


ok dah, jnji ade kenangan dlm blog ni..
ekcelli teringat nk update ni sbb td lunch date ngan budak2 induksi..
tu yg baru nk up entry ni..

TQ joyah belanja mekdi..
joyah yg mane ???

lelaki yg berkaca mata bingkai itam dok belakang cik fadh tu joyah..
partner drama . cik fadh watak si PEAH..hihi



4 comments :

CintaZulaikha said...

kemain agi dpt hamper...hehhe

cik fadh said...

hahaha smpai skang ade lg xbermakan kak ;)

MrS. F!zA said...

mcm best ja apartment ancasa ni..nmpk selesa..

cik fadh said...

kak fiza : besar n sgt selesa kak ;)