Pages

21 June 2012

Kursus kesekian kalinya untuk tahun ini -____-'

hai uols ! 

hari ni kene g kursus setiausaha lagi..jenuh x dengar cik fadh asik attend course je ni..
dalam tahun ni je ade dekat 7 kursus da pg..hamagaddddd ! jadahnyer sumer tu ??? ilmu la jenab oi !!
tapi layankan je lar..tahun depan mst xde dah kene g course bebanyak..caya ckp den !

kursus kali ni khas tuk PA2 UTeM shj..kursus kt Suria City Johor Bahru ;)
ekcelli cik fadh suka la g JB ni..i tau semua kate JB xde ape pown tp i ni uols xpernah smpai bandar JB
so i JAKUN nk smpai sana..kg i mmg kt JB tp setakat BATU PAHAT je la..JB bandar tu mak apak i xpernah bawak pungggg ! sedeyh ! 

so sgt eksaited nk g JB..kiki
senior2 PA ade plan mcm2 tuk kursus kitorg ni nnt..ade sesi tukar2 adiah sumer lah..
sempat lah i g daiso beli hadiah yg bukan2 tuk men tukar2 gift nnt..
hadiah i yg bukan2 tau..huk huk..nanges la sape dpt hadiah cik fadh ni sbb mmg bukan2..
tp kalo cik fadh dpt hadiah bukan2 mcm ni cik fadh sukaaa sbb comel ! (masok bakul, hangkottt!)

nk tgok ?


ape isi dalam ???



setiap item kt daiso rm5 kan..so total sumer RM15..tepat

cik fadh tau cik fadh dah mengantoikan hadiah sendiri nak2 lagi PA2 UTeM ramai jugak yg bace blog cik fadh ni..haaaa lantak lah, hope korang xsempat bace sbb sibuk keje, sat g kul 10 da nk gerak nek bas..huhu..
xsempat punyer bace. kikikiki

simalam g hantar adiah kt urusetia, ade hadiah yg cik fadh da aim..huhu

nk yg comel2 je sbb senang nk bawak balik..yg besar2 xmo !!

babaiiii !

6 comments :

Cikpuan rara said...

akk pon suka gila g daiso.hehehe

myrah said...

seghonook la dpt kursus kt jb, akk xpenah lagi kusus kt sane..bilo la nk dpt peluang ni..hehe

Zana Adieyza said...

seronok la pulak bila ada sesi tukar2 hadiah ni kan.. dpt yg best & cute mesti best kan..

akk dh lama x gie daiso.. sebab kalau gie daiso, mesti lama.. semua nak dibelinya.. sbb semua cute2 jer.. dah la murah.. hahahha

.ciknoey. said...

JB xda ape pun fadh..
selamt berkursus lagik!

cik fadh said...

kak rara : huhu daiso ni wajib masok even xde ape pown nk beli tp mst nk masuk amik bau..kakakka..

kak myrah : xya la, uma mak mertua da kt sane..huhu

cik fadh said...

kak zana : huhu so akak xley masok daiso tau..nnt ntah pape akk beli..haha

nur : haah la, da smpai sane tgok biase je..aku salu byangkan JB bndar yg padat ngan bangunan n sesak..tp xdo pown..hihi