Pages

23 July 2012

3rd Ramadhan di Hotel Seri Malaysia


Alhamdulillah da masuk hari ke-4 kiter berpuasa..
setakat ni puasa cik fadh berjalan lancar, xde sgt kedegaran bunyik2 pelik dr perot mcm mase ganti puasa kelmarin..smpai badan berpeluh2 tahan lapar..dasat !

ok juz nak share, 3rd ramadhan semalam kami berbuka puasa bersama-sama untuk pertama kali ramadhan tahun ni di Hotel Seri Malaysia..hihi ini pown bos cik fadh yg pass kan jemputan tu..tiap2 tahun dorg ni jmput..since last year lg bos asik pas jmputan ni kat cik fadh tp tahun lepas malu2 lagi, tp tahun ni bile die hulur 

"ok la sy pg, tahun lepas malu" 

tetibe jadi xmalu !

double chin tu bakal hilang hujung bulan ni..huk huk

feveret ! tp blackpaper kurang mengancam ;)

mcm2 juadah ade tp paling sedap kuah sate dan kambing panggang !

beraneka dessert n mostly dr ibu kepada kawan cik fadh..siap remindkan makan kueh mueh ibu die bt nnt..hihi sedap !

banyak dak kecik ni makan !

slow je dak gemok ni makan ;)

ok tu je lah nak share..thanx bos..tahun depan pas kan lagi jemputan seri malaysia ni..layanan dorg sumer bagus2..;)



ok pade yg nak tau rate harga berbuka puasa di Seri Malaysia Melaka ni xde la mahal mane..mampu makan org kata..area RM40++ if i'm not mistaken la promoter die kate semalam ;)




moodpuasa : igt hr ni nak masak ketam, goreng kunyit pown sodap ni ;)


14 comments :

.ciknoey. said...

ko mkn kambing? sedap ke?
pening aku lw telan daging die..

untungla buke ngn bf..huhu

cik fadh said...

aku mmg suke kambing weyh..huhu..
lamb chop paling peberet !!

Ena's Palace said...

amboi dapat kad free tu cempak² la satu kat org belakang ni ha...sedekah tu bagus dlm bulan posa nih..!

KorN said...

oih menyelerakan betul lauk2 tu semua.. terliur dah nie

KorN said...

oih menyelerakan betul lauk2 tu semua.. terliur dah nie

KorN said...

oih menyelerakan betul lauk2 tu semua.. terliur dah nie

cik fadh said...

sis ena come lote : haha sape suh dok belakang sinunnnn..xnampak la nk cempak2..kiki

cik fadh said...

korn : gigih komen smpai 3x..hihi

kang buka santap la lauk yg diterliurkan tu..huhuhu

CintaZulaikha said...

seri malaysia melaka rupanya...sedap2

Hazirah Sapuan said...

fulamakkk. kambing panggang cite dy. ok. jealous!!

cik fadh said...

kak ika : haah kt seri malaysia kak ;)

cik fadh said...

azie : haha xmo jeles !

aTy _faRed~ said...

besh nyer bukak pose kat hotel..macam2 ley makan...:)

Zana Adieyza said...

kalau ada pass lebih, sila pass ke akak.. hahahha.. sedapnya....