Pages

30 July 2012

i'm 22 years old now !

so younggg lady khenn ? alhamdulillah dipanjangkan umur sehingga ke umur yang masih muda belia ni lgi..syukur dengan keadaan kesihatan yang baik dan dijauhi segala penyakit2 yang serius..yang ada ponn hanyalah penyakit buatan sendiri iaitu kegemukan dan jerawat ! ye skang mmg tgah stress hadap jerawat yg dah xmcm dulu..skang tumbuh xkire mase dah..segala usaha telah ditingkatkan semaksimum mungkin tp ini mungkin masalah hormon..so redha..

ok cter da merepek..

berbalik kpd crita umur yang ke-22 tahun since 29 Julai 2012 semalam..alhamdulillah ;) nothing special on my bufday, cukop lah hnya ade orang yg tersayang bersama cik fadh..nak sgt balik kg tp tau la ragam org tua, die bukan mcm org muda, pentingkan sgt angka 12 mlm tu tuk wish bagai sumer kan..tau2 kul 10 da masuk tido kan kan..so decide mggu ni stay melaka celebrate ngan cik JM..tgok midninght The Dark Knight Rises..so what u expect on ur bufday when you're not expecting ??? haha xyah nak berangan sgt lah kan..it's nothing special from him n the only only special is when i'm busy wif my phone, he just sent a message to wish my bufday !!! cehhhhh itu je ? wish pakai mulot kan best means wish dengan kata-kata direct kan best but cik JM pown mmg xreti nk romantik2 ni kan, so cik fadh redhooo sekali lagik . when u love someone, u're really love him either he's not what u expect in ur dreams ape pon lah..so i love him the way he are..

since my ticket jam 12.40am, so cik JM layankan kerenah cik fadh nk bergambar pade umor 22 tahun ini..

"ish gelap la syg" cik jm ngomel..


"jauh sgt la syg, xclear muke syg" -___-'
(die yg failed amik gmbar, salahkan kiter plak)



haaa cantik, clear gebu ! +_+'

itu bukan peace ok, itu angka "i'm 22 years old now!"

close up ! weyhh da kurusss ! lalalalaa~ bru trun 4kg je pung..hik hik..

BUT ! drumstick tu maintain lgik..erghh !

oke cukup la, kang nek meluat plak tgok gelagat cik fadh bergambau..hihi..nape kawasan washroom ? sbb nk jd model washroom larh..nape gelap ? JJ jimat letrik larh..nape kerusi melintang ? sbb JJ hadkan ruang bergambar larh..cer bayangkan kalo die xhad kan ruang jam 12am keatas ? perghh perpeleseran la sume org kan kan..termasuk cik fadh ! hihi

itu saja untuk update hari ni..esok sambung lagi..dikesempatan ini, cik fadh ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang wish besday cik fadh n almost yg wish melalui medium facebook dan sms..trima kasih kerna mendoakan cik fadh n kebanyakkan doanya adalah "semoga cepat kawen"..insyaAllah akan dipertimbangkan, mane tau kalo pnjang umur dan panjang jodoh, taun ke-23 disambut bersama suami tercinta..cewahhhh berangan ! hihi ape salahnyer berangan..insyaAllah kalo dia itu adalah jodoh cik fadh, cik fadh trima dengan lapang dada..;)

esok kalo ade mood nk update, cik fadh update yang ini plak..kekononnn la nk beli hadiah tuk diri sendiri kan..nk carinyer kasut je pon pakai voucher besday yg Nose bg, janji dalam hati KASUT JE KASUT JE, tp melaraattttt..kira-kira balik, aiyooo !


 baju raye, tudung raya, kuih raya sumer xbeli lg nih !!!



11 comments :

keabadianchenta said...

hhpy bday syg..

romantic tu bkn smuanye dari pecakapan..pckpn itu smua dari mulut..tp pesoalannye adakah dari hati..

romantic tu ada gak dari sgi perbuatan..layanan..dll.

paper pun biar skunk xromantic pas kwen romantic..

jgn sblm kawen smua manis..smua romantic

lepas kwen isteri jaoh sbatu ble bjln..air manis dikate tawar..

itu jam bru rase...an an...sbeknye biar lah smua itu bpnjn selamanye..xkira wktu bcinta tp lepas kwen pun se eloknye lbey dri sblm kwen. an an.

paper pun mge manje sntiasa bhgia..sht hndknye..dimurahkn rezeki..di pemudah kn segala urusan n cpai pe yg manje ingi kan..doa abg sntiasa iringi stp lngkah yg manje lakukan..sesungguhnye selagi nafas ini blm thnti mate pun terpejam jasad masih brnyawa abg sntiasa bsme syg dlm ape jge situasi... :-)

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday fadh...

♥ ROS ♥ said...

Epy bday.. Samalah umo cik fadh dgn ros.. Tp ros dh kawen..hihihi... :)

cik fadh said...

chenta : ye syg, hope lepas ade ikatan sah, hubungan ni akan jd lebih indah ;)

cik fadh said...

thanx kak ekin ;)

cik fadh said...

yke ros ? alaa best la da kawen dulu..huhu..

myrah said...

happy 22nd birthday fadh.. ;)

CintaZulaikha said...

happy birthday cik fadh...:)

Cik Puan Rara said...

muda ag baru 22,ehehehe hepy buffday syg!

cik fadh said...

thanx all my sis kak mahirah, kak ika dan kak rara ;) loveee !

keabadianchenta said...

insyallah manje syg..:-)