Pages

03 July 2012

tak tau plak maksimum no. tuk follow blog 300 je ?


2 3 hari ni dok belek2 dashboard kenapa n kenapa lah cik fadh xley follow blog org lagi ni . agak pelik la..bile paste url blog tuk add derang je mst dpt note cenggini 

"u are already following the maximum number of blog (300) . unfollow some other blog first"

haih mane bole cenggitu..xbek tau unfollow org balik..kiter follow seikhlas hati, xkn nk unfollow dorg yg adekalenyer da follow kiter n mengharapkan kiter follow die balik..hik hik..ade je org mcm tu kan ? tp cik fadh layankan je..cik fadh xkedekut nk follow2 org ni n kalo follow pown xde la mengharap sgt pembalasan do follow semula kerna cik fadh tau blog cik fadh xseglemer blogger fames2 meletops tu..sobs ;(

dengan bantuan cik google, cik fadh jumpa la jawapan kepada kenapa kenapa kenapa tu..so meh cik fadh kongsi pade siapa yang blom tahu lg pasal perkara ni..kuno mcm cik fadh jugak la kirenye..hak hak..ok sebelom ni kalo kiter nk folllow org mst add kt dashboard kan, copy paste url dorg kan kan ?

so skang kt dashboard da full max 300 . so kalo korang nak add org lagi lepas ni, korang juz pg kt blog dorang ni, g kt widget follower tu n juz klik join this site..then follow this blog..

senang je rupenyer. selama ni kemain gigih copy url blog dorang..haha mano la den tau..den xbapo nk khatam laie pasal setting2 blog ni..kuno !

so semoga ini dpt membantu anda semua...calo bete !

cuci mato tgok muko cik fadh yg kuno laie ni..




10 comments :

♥ ROS ♥ said...

oh ya ka?? ros follow ok jer.. dulu mmg probs.. nnt lama2 dia ok kot :)

cik fadh said...

ros : ros blom smpai max no. follow 300 kot..xpe nnt kalo kene cenggini sekurang2nyer da tau kan kanape ;)

wahida said...

oh...ada max yer? aku pun baru tau ni...

Cikpuan rara said...

eh bukan lah.ni kalau follow yg depan tu.ni salah paham ni.akk nk terangkan pon xreti ahcaner.

aTy _faRed~ said...

eerrr...akak baru tau gak nih..tapi rase macam dah follow ramai giler orang...hurrmmm...

KorN said...

eh.. bukan ke selalunya kalo nak follow memang tekan join this site ke, sebab slalunya korn wat cenggitu la

.ciknoey. said...

eh aku salu follow tekan jela join this site.xda plak cara cm ko wt tu?
HUHU..

cik fadh said...

hahaha fadh manual..copy paste url then follow klik kt dashboard..

tu yg full 300 tu kot..kalo join this site xde max no.

Zana Adieyza said...

yunk, gigihnya kamu copy url blogger.. hihihi.. tekan jer button follow tu.. lagi senang!

cik fadh jgn berani2 nak unfollow akk ok! akk majuk nanti!!!

cik fadh said...

kak zana : kiki sesekali bt magic unfollow akk bole gak an..hik hik