Pages

10 July 2012

xde topik tp ade cerita..meh !


rendu nk update blog tp xde idea dan gambar nk diceritakan..
kebetulan semalam sempat lepak ngan partner yg bt touring kt melaka tuk 1 week ni
so amik gambau..tp gambau cik fadh je..yg len sibuk ade kes biz..

meh layan..

instagram : tatau la knape muke ini begitu suci sekali..huk huk

kabur ! ee tangan pengkar btol dak JM nih !!!


ngeeeee gudddd ! dak JM kate "ee syg suke bt mulot mcm tu, cube sopan/ayu skit"
cik fadh balas "xreti der nk jadi pompuan melayu terakhir, erghhh!"

 sejak 2 3 menjak kekonon nk dediet ni, botol kuning tu ke hulu ke hilir cik fadh hangkuttt..
mmg xlekang kt tangan..btol mcm tu 1liter, so dlm sehari tu ade la 2 1/4 kali topup air..
kekerapan g toilet xyah cakap la..penat nak layan tp kang kene batu karang plak..
kene layan jugak ke toilet..

heharap sebelom raya badan bulat ni bole jadi badan yg sweet-sweet gitu..sambil mengimbas raya 2 tahun lepas, begitu manis berkurung moden, ramping jugak..tp tiap kalo lepas raya hancusssss !
teringin la jgk nk bergaya mcm trend2 skang ni tp bile gemok skit rase kurang yakin nk pakai maxi dress ke ape..sobssss ;(










break...















tidak lupe pade dak boboy tersayang yang telah banyak berjasa dan bagi hadiah yang terbaik bulan ini..





terpaksa bayar saman tuk ko boboy..awat la ko laju bebenorrr kt highway boy..mata mata kemain banyak skang..dorg tangkap gambar ko tanpa izin ko pown tau boy..gambar mengaibkan plak tu tang bontot !
 nak ngaku tu bukan ko boy, diorg bg bukti gmbar bontot ko boy so
mmg sah itu kau boy..kenape la ko ni boyyy..ape nk jd ni, da start nakal-nakal !

balik beli rotan khas tuk ko..siap ko !


17 comments :

Cikpuan rara said...

heheheh nt puasa tinggal nasi.kompom badan sweet.hehehe

KorN said...

tahniah cik fadh sebab kena saman.. hew hew hew

cik fadh said...

kak rara : da start nak masuk 2 weeks da tggalkan nasi kak..nk sweet sweet jugak mcm akk..huhu

cik fadh said...

korn : sampainya hati muuuuuu !!! korn!!!!

msredcheesecake said...

muga raya nanti leh pakai kebaya...hhee

iyka syafika said...

waaaa...sedapnyamkn kek tu..tibe2 rse mengidam pulak...nyum2..hurmmm..cian nya knp kena saman...

MizzTina said...

bila dpt tompang kete bru ni?

Zana Adieyza said...

hahahaha... gambar bontot boy diambil oleh paparazi.. glamour u!!!

dah kurus dah tu cik fadh oiiii.. ko tgk akk ko ni.. lagi gemok!

♥ ROS ♥ said...

Keciannye kna saman.. Siap ade gmbr kereta tu... :p gemuk xpe, asalkan sehat :)

cik fadh said...

iyka : huhu nk bt cemane, kiter salahnyer kan..

MK : bole set mase set tmpt..huhu

cik fadh said...

kak zana : tu ler pasal..i kene saman balik paparazzzzziiii ni sumer ! huhu

akk comel xpe..comel sgt !

cik fadh said...

sis ros : kadang rase xsihat dgn bdn mcm ni..cepat je kene sesemut..hihi

CintaZulaikha said...

boy tu tak nakal, tuan punya boy tu yg nakal hagaknya, kakkakkka

dah sampai seru nak kena saman..sabo je laaaa

Hazirah Sapuan said...

wow dapat surat cinta,, eish boboi ni ligat yer

aTy _faRed~ said...

tetibe teringat ade saman speed trap tak bayar lagi..halaaa...bulan depan road tax mati...nak bayar saman lagi..kang tak bayar tak ley renew..dah ar tu..nak raye pulak..huwaaaaa...!!!

cik fadh said...

kak ika : hihi bukan tuan boboy yg bwk kak..abg tuan boboy yg bawak..so suh die yg bt payment..

cik fadh said...

kak aty : aiyooooooo ! kene uruskan cepat !