Pages

15 August 2012

cik fadh dah rayaa ! bukann dah nak rayaaaa..kikiki

Senam kemain gigih pagi td..senam kemas baju mane yg tinggal lg, senam lipat cadar tilam, sarung bantal dan comforter dengan cergas kendiannn sumbat dlm paper bag nk bawak balik kg tuk diCUCI ! hihi..senammm lagi, merengkehhh bawak luggage size GABAK, paper bag penuh muatan comforter, cadar sarung bantal tuala mandi dan tuala kecik, paper bag shopping lg, botol air xd'lupe, beg kasut, tudung awning bergantung la bagaiii bawak trun dari rumah di tingkat TIGA..kalo sekali tgok org paham nk balik kg jauhhh, 2x tgok sebijik mcm BANGLA jual kapett sbb smpai ats kepala aku ltk tudung bergantung sbb tgan da penuh nk pegang hanger ! da sumbat segala mek nenek dlm bonet, cari botol air dengan slumber TEGUKK ! arghhhh legaaaa...kaw hadeeee ???

kakakakka..di kesempatan ini cik fadh ingin mengucapkan selamat hari raya pade korang, cik fadh da rayaaa dah..hik hik..ikutkan mencik bile dijajah JEPUNGGG ni tau sbb mmg da set boleh penuh bulan ni kalo kira 28 hari, tp kalo ikut perkiraan normal pown mmg akan awal 2hari lah kan dari bulan lepas..so mmg sharp2 kene ! terbaekkkkk ! dan nasib kene lepas berbuka..huhhh !

tapiii mmg kahauuu tau, sbb smlm cik fadh berbuka dkt mcD senawang seremban jmpa partner..da borak2 ngan dorang, kul 9 tu bgun knon nk kejarkan ke butik Pearl Haya sblom die tutup tapiii terase aliran derasss..HABISSS ! da la wa pakai jeans putih ! dgn kepantasannn paling derassss wa g toilet dan SAH ! rojer cik JM suh g beli roti secepat mgkin..tp mengalir ttp mengalir..sobssss ! lepas tu xnak cter dahhhh..da la nk jenjalan kt bazar senawang yg kemain besar dan menarikk narikkk tuk melabur duit tu, kena plak mcm ni..tp segala dipermudahkan..i tetap dapat berjalan dengan penuh keselesaan..hik hik..ade caranyer kalo kene kecemasan mcm ni..cik JM paling guddddd sbb die tau nk beli ape tuk i, die tau ape i selesa..kakaka da boleh jd lakiii mithali aku nih..cintaaaa tau !!!



nk wish raya kt sini, tp next entry boleh ? i nk kua cari kueh raya jap..datin awal2 da sound, mak xbeli biskut raya tahun ni, anak2 kata membazir..so mksd tersirat die ape ? 

suh cik fadh beli biskut raya !! ok jom !!


eh asal aku open sgt cter2 mcm ni ? ahhh biau ler..normal kan kan ??


8 comments :

Zana Adieyza said...

wah, dah tau apa yg buat cik fadh selesa tu.. hahahhaha.. gatai ok!!! *fina, ni bulan pose.. akk ko ni xleh gatai2 lebih... nahas pulak kang.. hahahhahaha..

cik fadh, cari kuih raya lebih cikit.. mana tau akk nak datang ke.. hihihi..

cik fadh said...

kak zana : well i dah intertain die awai2..kakakaka malu tau sbenarnyer tp nk wt cm ne, da urgent..hik hik..

okeh kak, pape rojer tau, bole masak2 nnt..kueh mmg tade yg bt, sumer tunjuk je..

♥ Elin ♥ said...

beli jgn x beli......

kalau x tau nak beli meh dtg jumpe elin...murah jer pun....hahahha sempat lagi...

ok selamat hari raya maaf zahir dan batin.

semoga perjalanan balik kg selamat semuanya.

aTy _faRed~ said...

same macam akak..!! kalau balik kampung segale bende nak hangkut..memang penuh ar bonet kereta..;p

selamat hari raye cik Fadh...hati2 dalam perjalanan yer..semoge selamat pergi dan kembali...aminn...:)

cik fadh said...

sis elin : laaa ade jual kueh raya, xkasi tau awal2..kalo x boleh borong..ni da terborong kt mydin dah..hihi..

selamat hari raya kak ;))

cik fadh said...

kak aty : pompuan mmg mcm tu kan..hihi..

selamat hari raya kak, hati2 perjalanan pulang ke kg nnt ;)

CintaZulaikha said...

selamat hari raya cik fadh...:)

keabadianchenta said...

dahhh rayo dah pun.javascript:void(0).jgn lupa ganti pose awl2..nt temegah2 nk ganti walaupun 3 hari jo...kate nk kurus..kikiki..selamat hari raya dear..:-)