Pages

14 September 2012

balik kampung


hai uols ! hari jumaat mst hari yang dinanti2 kan sbb nk tempuh weekend, nk lepak2, nk balik kg, nk mengedate, nk shopping kawen, nak mcm2 nak..manusia mane pernah puas kan..eh ! hehe..

minggu ni cik fadh balik kg setelah hampir 3minggu xbalik since after cuti raya hari tu..lame gilaaa kan ? smpai da nak abis raya baru nak balik ! dato datin dok kol tiap minggu tnya bila nak balik bila nak balik.."majuk le mak, tu xbalik2"..hehe mmg nk kene sekeh..ade je agenda weekend, tu xdpt nk balik..bising dah mak ayah kt pilah tu ha..jenuh nk menjawab..

dorang btol2 risau pasal majlis cik fadh ni nnt..asal dorg eksaited nih ?? hihi..cik fadh cuak da bis dah..skang ikut flow je nih..sediakan duit, nahhhh siap ! amboiiii ! sakit jiwa nk keluarkan duit tu mak oiii..hope everything will be fine..insyaAllah..

balik ni mst kene basuh ngan mak ayah abis2..dan balik weekend ni jgk nk suh nasha dan ayah bt mcm2..mak jugak tdk dilupe nk suh cari itu dan ini..siap la sume ! haha..

nk drive balik, hope xngantok..salu drive ptg2 nih mmg mata kemain ssh nk kembang..kuncopppp je..cittt !

6 comments :

keabadianchenta said...

hahahahaha padan muka kne basuhhhh..basuhh je ayh anak ayh ni..kikiki

aTy _faRed~ said...

biler nak kawen memang bayak bende nak dipikirkan..lagi2 kite yang memikirkan nak kene kuar duit banyak nih..adeeyyhh...ley nangis...huhu
neway..semoge cik fadh dipermudahkan semua yer..insyallah..nak buat bende baik Allah akan bantu..:)

CintaZulaikha said...

hehhhe, mak bapak besalah, over xcited sket berbanding kita. bukan apa, risau itu ini. kita ni plak, cam lekk jek..tu lagi buat depa risau.

ati2 memandu tau..:)

cik fadh said...

chenta : abg pown akan kene nnt..keje lelaki xrumit sgt kan..siap !

cik fadh said...

kak aty : ermm tau xpe kak..rase nak tido, bangun2 sumer da selesai..hihi

cik fadh said...

kak ika : haha mak apak kan mmg akan risau kemainnn...xpe biar dorg risau, nnt ade jgk yg igtkan cik fadh itu ini..fadh ni dok rilek je lagi..habuk pown xde..hihi