Pages

06 September 2012

great wedding !

Ahad lepas cik fadh ade attend wedding saudara di MITC Melaka..sebelah je rumah fadh, mule2 mak ku Datin kol suh wakilkan dia pg, rase mcm arghhh malasnyer..hari ahad adalah hari untuk duduk rumah mengokokkk je..lagi pun cik fadh xbrape kenal sgt saudara yang disebut2 ni..saudara belah mak di muar sgt ramai dan sangat besar..diorang yg kazen2 ni sentiasa keep in touch antara satu sama lain tau, dan yg paling fadh xpernah tau, kt melaka ni kemain ramai mokcik2 sedara rupenyer..ye la pangkat pown sepupu mak fadh kan, so mmg jarang2 jumpa melainkan ade wedding anak masing2..

Kalo dah arahan mak kan, nk tolak pown rase mcm berat je sbb auntie ni datang wedding abg fadh hr tu kt kuala pilah..so kiter yg sebelah rumah je dr tmpt wedding xkn xnak datang..kol kazen nana, then die kate die pown pg dgn mektam n pektam jgk..so deal ! bila sampai sana rupanya ramai je sedara mara rapat jumpa..ye la dorg mmg da kenal, kiter ni ketruruna ke 6-7 agaknyer..tu mcm blurr !

awesome rite ?

nice !

   
welcome board signage . sepanjang jalan lepas nek dari ecalator..wahhhh teruja !

cantik sgt drees wedding sister ni..peace colour !

little bridesmaid yg sgt comel n pandai buat muke ;)

bridesmaid..

pengapit 

bride & groom : doctor & engineer . 

all the decoration kt dalam dewan tu sgt cantik tp fadh segan nak amik gmbar..centerpiece die pown sepasu sepasu artificial flower so nmpak sgt segar je..mkn pown sendawa jadinye..dpt plak doorgifr kek red velvelt sorg sebotol (lupe snap pic), perghhhhh great !

kalo dpt wedding mcm ni kan best..tp ongkosssss nya pasti besaarrrr kan..padan lah dengan kerja diorg tu..mak apakkk pown kaya rayaaaa..fuhhhhh, cik fadh kawen nnt buat aje kt depan uma ngadap pokok getah tu..haha ! sumer fresh kt pkok getah tu, siap ade tanah dan reban ayam lgi..nk cili petik je kt kebun ayah..dan ade paya boleh mancing ikan lagi..hik hik..

bile da jumpa auntie dan uncle ni baru teringat yg auntie ni tolong cik fadh dapatkan penempatan praktikal dkt Jab. Ketua Menteri Melaka dulu..cpt btol lupa fadh nih ! thanx auntie..u pown nmpak gojess on that day !!



*semangat dan penuh impian di dada..hehe

3 comments :

msredcheesecake said...

cantik...kaler pun sweet... nanti tak me g giliran cik fadh plak k....

cik fadh said...

insyaAllah ;)

Zana Adieyza said...

memang cantik kan...

cik fadh, x kisah la kahwin depan kebun ke apa.. yang penting, majlis berjalan lancar.. tetamu kenyang dan puas hati.. sebab diaorang datang meraikan kita, jadi kenalah utamakan tetamu..