Pages

24 September 2012

Instagram ?



ehemmmmm...sekali up entry, seminggu cuti update..la ni senin menjengahhh genap 1 week, up lagi satu entry ! dasarrr pemalassss ! bukan malas la tp skang mood lagi suka membace dan blogwalking blog2 anda semua..macam satu kepuasan bile dapat bace cerita korang means sumer tu bagi satu experience yang berbeza utk bekalan cik fadh di mase hadapan..cewahh ! best giler jadi blogger ni tau kan kan korang ? hihi..


instagram ? ape itu instagram ? skang ramai yg lebih terarah kepada instag berbanding facebook kan mcm cik fadh, rakan sepejabat cik fadh n kawan2 fb sume da mule bergonjeng2 kt instagram..sbb mmg da lumrah manusia suke tgok gambar kot..huhu..instagram ni kalo penerangan bahasa kampungnya adalah aplikasi untuk meng"upload" photo dan boleh diedit menggunakan 16 effect yang boleh digunakan untuk menyunting photo korang semua..mmg menarik sebab fokus utama die gambar nak2 lagi pade org yang gile kamera mcm cik fadh nih..opsss ! pade orang yang gile jiwa dan perasaan, giler status, dorg more enjoy to FB..opsss!




contoh2 effect instagram ;)

kat sini bukan cik fadh nak ajar kt korang ape itu instagram sbb mostly korang mmg da tau dah pasal aplikasi ni nak2 lagi yg ade gadget kebabommmm kan kan..cume nk share je keseronokan berinstag-instag ni..ade org yang tatau ke "best" an instag ni, dorg suke buat mulot senget bile org link kn pic ke FB..heboh update status "xyah nak instagram sgt lah" "no need instagram" "kecoh upload instagram bagai" "ek eleyh, gambo semut pon nk upload?" ..heyyyyy korang ni mmg ade sakit hati sakit jiwa yang teramat besar pade manusia lain kan..busuk hati !..sukahati lah org tu nak buat ape, susahkan korang ke..tu je persoalannye..psiko !

instagram ni same mcm blog cik fadh rase..i mean the feeling la..org yg suke berblogging, berinstagram saje yang faham keseronokan bende alah ni sume..orang yang xde sumer tu, hnya mampu bace dan tgok dengan rase annoying dalam hati..mmg dengki punye orang la makhluk mcm ni..padehal member2 blogging, member2 instagram ni syok je layan entry, layan pic org len yg berblogging dan berinstag ni..sampai kadang tertunggu2 dorang update blog n instagram dorg..addicted ! so yg psiko tu ape tau ? 

so sape2 rakan blogger yang ade instagram, boleh bg link korang kt sini..cik fadh nk followwww..;) ade photo yang kadang kite privatekan dr pengetahuan orang lain tp kiter suke tuk share kt member instagram sbb mostly ramai yg blom tau instagram kiter..kan kan ;)

ape instagram cik fadh ? ermmmmm...no need laaaa..bnyak stalker kt blog ni ! hahaaaa...

tapi paling best follow instagram retisss kan..mcm bole tau life dorg mcm mane..ngeee;)


8 comments :

FiQa said...

Iqa takde pun instagram...
sobsss... hehe

cik fadh said...

hihi..xpe nnt iqa boleh sign up isntagram ;) t bgtau tau, fadh follow !

Ena's Palace said...

mmg da meletop da instagram nih!...cuma malas je nak jebak kan diri...

Mr.Y and Mrs.D said...

sekali da terjebak mmg ta stop..haha~

♥ Elin ♥ said...

klu x ingat mcm mana ek...hihiih apa kata email cik fad punya instgm dulu ;p

cik fadh said...

kak ena : meh ler terjebakkk ngan cik fadh je..hengpong da kemain canggih pn. ena kiter ni..hihi

cik fadh said...

ms. D : haha tu la, nk connected ngan ko kt instag je..ko xde fb..guddd !

cik fadh said...

elin : haha ok2..