Pages

09 September 2012

NPI Raya pulak !


Wuarghhh ngantokkk ! weekend ni langsung xde mase tuk diri sendiri, tido smpai matahari naik pown xde..da 2 weeks xbalik kg. smpai Dato' Datin dok kol xsudah2 risaukan majlis cik fadh ni nnt sbb tarikh pown cik fadh xcomfirm kan betol2..mane xrisau org tua tu..asik raya melaka je, bilenyer nk smbung raya kolo pilah kan..hehe mano tang ea rayooo melako pak oiii..

Sabtu pagi subuh sapieeee lagi da bangun nk g opis kt k.l..ade prospecting partner..kasi semangat sama mereka, then around 2.00p.m cabut balik melaka sbb along cik JM nk bt open house..so wajib dan harus tolong2 bt persediaan ape yang patut smpai la closed house jam 11.00 mlm..mak aihhh kemain ramai gak tetamu smpai sumo mknan abis licin..kuar lauk ni abis, kuar buah tu abis, kuah kueh ni abis...goreng mee laie pown abis..mmg handallll open house uma along rayo taun ni..lepas closed house, calo g spital melaka sbb kakngah dak JM nk bersalin tp ade komplikasi skit...risau jugak tp pung pang pung pang akhirnyer kul 4 pagi kuarlah baby girl yg selamat di c-zer..tahniah k.ngah ;) kami kul 12 lebih da calooo balik dulu time tu sbb masing2 nk rest then esok tu kul 7 pg nk gerak g k.l plak ade event..

kali ni ade event New Partner Induction Raya plak..so xyah cter banyak, kiter tgok gambau je lerrr ea..perot kemain konyanggg ni dek makan2 rayo lom abis laie kek utem ni..hr ni bahagian ni, esok bahagian tu, lusa jamuan raya utem besar2 plak, tulattt bt open office sendiri plak..jemahattt? lom tau laie..

my new partner ;)

long-term partner..ekekekeke..
baju xsedondon sbb cik fadh xsempat nk iron baju kelabu..

every month, dewan Matrade ni mst penuh dengan partner baru ! semangat !!

meriahhh ! sape puloppp sibuk bergambauuu membontoti cik fadh nih !! erghh

Faizal AF ! caiyokkk faizal ! 

gangnam gangnam ! kemain femes gangnam style ni smpai asal bunyik muzik je sume dok menari gangnam..sportinggg abis !

meriah memasing ngan baju rayaaa ;)



"a leader sets a positive example for others,
leaders behave in ways that make others look up to them or want to follow them"

i will always be there to support u all semua..insyaAllah..



4 comments :

Phat said...

meriah nya...ada jugak yg murah2 cik fadh..ce try usha lelong.my ada yg seratus lebih..raket baru

cik fadh said...

yke..ermm nnt fadh try usha lagi..

♥ ROS ♥ said...

Wah sonok yer die.. Makin chubby kah cikfadh ni?? Hihihi..xpe comey itu penting :p

cik fadh said...

ros : chubby sgt dah ros after bulan poser ni..hihi