Pages

05 September 2012

Update Preparation ??

Assalamualaikum semua..lame xmenari2 kt keyboard blog..jari jemari ni since last week mmg melekat je kt keyboard tp buat kerja len la..bnyak gilakkkk keje ! rase stress nak amat tp bile da siap, rase nk ketawa berdekah2 je..ade kan org mcm tu ? dpt keje ok dan suka, tgah bt keje ade mengeluh skit, da siap kerja ketawa berdekah-dekah..now dah xheavy sgt, kerja ikut flow je..bos da kene jage unit baru iaitu unit kenderaan, so ade dua jawatan iaitu Ketua Timbalan Pendaftar dan Ketua Unit Kenderaan, PA pown mmg kene tempias la..xpe i'm ok ;))) cittt !

ermm tajuk preparation kan ? ok kat sini cik fadh kadang rase mcm risau nk update all about preparation engagement o wedding ke ape, ye mgkin cik fadh xla ramai mane follower pown, tp silent reader cik fadh rase sgt2 ramai..sedara mara je da bape ramai tau pasal blog ni, kawan2, stalker2 haremmmmm pown kemain ligat..haha tp nk bt mcm mane since kiter sendiri yang kadang link kan ke FB kan..tu mmg kehendak cik fadh pown, suka2 je kadang tu nak share cter kan memandangkan cik fadh ni mmg suka pot pet pot pet..tp bile tiba bab nk tunang, nak kawin ke ape ni rase mcm segan plak kalo dorg bace..takot pandangan diorg xsame mcm pandangan blogger2 yang mmg da sedia maklum segala preparation akan di kongsi dkt blog..cik fadh sendiri followers tegar kpd blogger2 bride to be (B2B) ni tau..suka sgt bace segala yg mereka2 kongsikan..

jadi bila dah tiba masa cik fadh tuk melangkah ke alam lg satu ni, pastilah cik fadh pown nk share everything kat sini..name pown diari hidop kan..harus ade, hope tiadalah manusia2 yang salah anggap atau mencebik bibir dengan segala preparation ataupun segala impian2 cik fadh tuk melangkah ke alam rumahtangga ni yer..;) semua hnya sekadar untuk berkongsi dan mane tau boleh jadi rujukan kepada org lain jgk nnt..skang pown masing2 nk kawen sibuk meng "google" sana sini kan, dan carian mst terarah ke blogger B2B jgk..kan kan ?

tarikh ??? maybe dalam mase 3-4 bulan je dari sekarang...singkat ?? entahhh..yang tau xreti nk mule dari mane..now da start survey2 ape yang perlu esp. baju tunang dan list hantaran..dan yang xbenti2 fikir nk DIY mini pelamin sendiri..yupp cik fadh da decide nk diy sendiri sebab ermm nnt2 la cter sbb ea..kang jenuh nk bace..hope menjadi la..


ok yang ini bukan design dr cik fadh tau, ni ihsan design dr abg opis cik fadh..design cik fadh ada tp nanti cik fadh tunjuk kemudian yer..lebih kurang mcm kt atas tu jgk sbb mase abg herul designkan ni, fadh yg bg idea..hahahaha..

ermm tu je la kot setakat ni..skang jarang dpt update sbb sibuk skit, sibuk blogwalking blog b2b yg len2, gali gali preparation dorg mse dorg tunang dlu sbb now kebanyakan blog b2b yg cik fadh follow da beranak 1 dah...hehe..so kene gali balik entry lame dorg..nasib ade label, senang cari..

pasni nk kene bt label jgk ;) sebelom ni, malas ! haha



13 comments :

MizzTina said...

wahhh, dh ada design dh..jgn lupa jemput akak tau

diana said...

DIY pun ok jugak..nanti boleh sewakan pelamin tu kat orang lain..hehehh

cik fadh said...

MK : haha kalo jemput, MK jgn xdtg tau ;)

cik fadh said...

sis diana : wahhhh bagus jgk idea tu..huhu

♥ ROS ♥ said...

Wah seronoknya diy sendiri.. Ros suma mak.. Mklum kawen lpas spm :p

myrah said...

chaiyook fadh! :)

cik fadh said...

ros : wahhh lg untung mak bt semua..huhu xpe la, jnji best sbb ros dah kawen..fadh bru nk merangkak2 ni..hihi

cik fadh said...

kak myrah : huhu, nnt share2 tau ngan fadh ;)

cik fadh said...

kak myrah : huhu, nnt share2 tau ngan fadh ;)

Iera balqis said...

congrats!! sama la dgn family sye..setakat nie abg & akk sye da selamat jadi tunangan org..tggu majlis akad nikah jek..hehe :)

cik fadh said...

iera : ye ke..huhu same2 la kiter fikirkan idea2 wedding ni yer..

Zana Adieyza said...

cik fadh, sila jangan lupa ajak akk datang masa majlis kahwin kamu yer.. mesti cun habis adik akk ni..

cik fadh, from now dah kena senyum jer selalu tau.. biar nampak jer wajah bahagia tu.. x mo stress2 yer yunk... kalau ada apa2 nak akk bagi idea, bagitau k.. tapi idea akk ko ni x boleh la pakai sgt sebab dah lama sgt kahwin so idea dah x up to date.. hahahahha

cik fadh said...

kak zana : akk mmg blogger pertama cik fadh akn ajak tau nnt,,syg sgt !

hihi, ok nnt pape nk mntak sponsor, fadh rojer akk..bole gitewww ? kiki