Pages

09 October 2012

result view blogspot masih sama ;(


Assalamualaikum uols..cik fadh btol2 rindu nak blogwalking ke blog kamu-kamu semua tapi apakan daya, now maybe network di tmpt kerja da limitkan penggunaannyer so segala blog2 akan mengambil 1 jangka masa yang lame tuk d'view dan mungkin jugak langsung xboleh view..;( tapi meskipun begitu (skema), dashboard masih boleh view dan cik fadh hanya mampu melihat tajuk2 entry korang dan bace half dr post korang kt dashboard tu dgn rase terkilan yang hamat xdpt bace smpai abis inikan nk tgok gmbar2 uols ;((



ape pown terjadi, hidop perlu diteruskan..cik fadh akan mempertimbangkan untuk pakai streamyx, unifi o p1wimax ke ape jadah sumer tu kt rumah..xpown pakai berukband..hihi..seblom ni xpernah terfikir nk langgan sumer tu sbb mls nk hidop bergantung pade internet..cik fadh takot nnt satu keje pown xjadi..addicted terlebey nk hadap laptop sepanjang mase, cukoplah hanya di pejabat shj gunakan internet..abis keje, abis la sumer..balik uma jalankan rutin mcm biase..

tp lain bebenor rase bile xdpt berblogging mcm biase..ekcelli blog ni langsung xnmpak something yang negatifnye jika kita tau aplikasikannyer dengan baik..malah dpt info dan ilmu berguna lagi..so tatau nape mst limitkan blogspot ni..kalo btol nk pekerja fokus dgn kerja, please cut off trus medan sosial facebook dan twitter sbb kt situ lagi banyak buat orang leka, update bukan2, smpai boleh masam2 muka antara staf o another else yg cik fadh rase langsung xberguna ! lagi banyak negatif dari positif ! ade sape yg setuju or tidak setuju?? blog ni mmg bole bt org leka, tp leka dengan pengisian ilmu, expereince hidup dsb dan itu berguna lah jugak kan tuk hidup kan kan...

skang kalo orang nak tau something je mst google ! dari google tu la mcm info2 terarah kepada blog blog..kt situ ade pengisian, dari tatau jadi tau..so ape keburukan die, we all hnya leka dengan membaca, bukan leka mengutuk, leka mengumpat mcm kt facebook or twitter..ishhhh ! please buka hati buka minda..

sakit jiwa ! emosi sungguh..hik hik..oke la, xpe i redhaaaa uols...ade tmpt kerja tu langsung xboleh bersosial kan..mmg kerja kerja kerja..perghhh stress !

so setakat ni boleh on Fb, boleh on twiiter tu pown da kire baiklah kan..kalo x mcm org ape ntah dok adap pc men lukis2 je kt paint bile xde kerja..haha..pasal blog, cik fadh akan usahakan inisiatif yg len tuk trus berblogging..insyaAllah..
  
mati kutu !





9 comments :

CintaZulaikha said...

hakikatnya mmg akan mati kutu kalau tak online kan..huhuhu

myrah said...

ngehngeeeehhh...normal la fadh, akk kt office ni pon spatutnya kena blog tapi main2 mate dengan pegawai IT so dapat la pelepasan..hehe..fadh disyorkan utk buat cmtu..hehe

cik fadh said...

kak ika : hahaha mati kutu sesangat nih !

cik fadh said...

kak myrah : alaaaa xley nk men mata sbb diorg department len, jauh nunnnnnn disinunnnnn...

KorN said...

yeah cik fadh pkai unifi lah.. baru best.. hehe

cik fadh said...

Tgah usahakan nih...huhu

cik fadh said...

Tgah usahakan nih...huhu

Zana Adieyza said...

patutlah dah lama senyap jer.. huhuhu.. rindu nak dengar celoteh cik fadh tau!!

zarith said...

kat opis saya tk kene block. tapi takut nak buka... sebab diorang tracking website ape kitorang buka