Pages

03 October 2012

xley view blog kt tmpt kerja !

Assalamualaikum semua..1stly nk meluahkan rase kekecewaan yang nak hamat-hamat pade line tenet kt tempat kerja ni...adakah mereka boikot blogspot ? sbb nk view blog mmg xboleh..bukan xboleh ape, die loading dan xmenampakkan ape2 pown kecuali skrin putih..pelik ! kalo blog yg .com tu mmg boleh sgt view..tp yg blogkusayang.blogspot.com TAK BOLEH VIEW ! hangeennnnnn la !

masuk hari ni da 4 hari la kot since senin hari tu..awatnyer nih ???? nk kate utem block blogspot mcm xla kot sbb kadang die dpt cuma isi xde..nmpak header je...hawauuuu btol !

bukak dashboard boleh, nak update ni pown boleh..tapiiii view xboleh..so cik fadh nk mntak mahap pade semua andai cik fadh tak berkunjung ke blog anda sumer..kalo .com boleh singgah..yg .blogspot tu xdpt..sedihhhh sgt..

ape punca ni ? arghhhh stressss ! nk blog fb xla terase sgt tp kalo block blogspot mmg separuh jiwaku pergiiii...sobssss ;(



2 comments :

CintaZulaikha said...

huhuhu, pernah jadi, tp pstu sembuh semula..

orked violet said...

kat tmpt sya bLeh.tp kLW gune wireless xbLeh.mmg die set bLock blogspot.

owh.horror kan..huhu