Pages

27 November 2012

prep's n breaking down part 2..

hari ni saya menaip diruangan blog bg memastikan blog ini tidak sepiii..hihi

semalam menggedik ajak cik JM g tgok breaking down part 2 ni..mmg da remind die dr awal bulan 10 hr tu lg nk tgok cter ni..so ape jd pown mst tgok..tu pown da lewat 5 hari tgok so rse ralat sgt dah sbb akk n abg kt opis sumer mempengaruhi cik fadh bahawasanye cter ini sgt best..rugi xtgok..jadi dr last week menghitung hari dan masa yg free tuk terjahhh GSC..alhamdulillah tertunai..tertunai dengan niat dan janji pade cik JM yg cik fadh xkan ajak die tgok wayang smpai ke awal tahun depan..hew! 

overall cter sgt best best best n happy ending ! tu je komen cik fadh..punyer la best smpai tatau nk komen ape...sape xtgok lg tu, g la terjah cepat ! puas hatiii... (mood mempengaruhi org pulak)

anak edward cullen n bella..oke hidung budak ni same ngan hidung bella..kakakaka

b4 tgok wayang merayau2 dulu cari barang2 yang sangat dihajati sebelom pindah rumah baru ni..hari jumaat ni nk pindah dah rumah baru yg kosonggg kosongggg kosongggg..hihi so awal2 lg cik fadh da meng"offer" kan diri untuk beli tv n mesin basuh..tatau kenape bole offer diri beli 2perkakas letrik tu..time tu mane ade duit lg..lom gaji, lom dpt komisyen bisnes pown tp berani mati janji nk belikan sumer tu..aiseyyyyy

insyaAllah kalo niat kiter baik, mst tuhan murahkan rezeki..niat cik fadh nk kumpul harta slow2 start dr sekarang tuk future nnt..dan semalam dah pown tertunai..rezeki bisnes bulan ni mmg xterjangka n berganda dr sebelum2 ni, syukur alhamdulillah..semalam da beli dah pown sumer tu setelah mensurvey bnyak tmpt dr last 3 weeks ago xsilap...sen heng ok, court mamoth pown ok, tp ade cas warranty yg sgt tggi..dr tv tu harga 1499, tmbah warranty 4 tahun, boleh cecah ke 1700++ maybe tuk tv kiter nak tu..ermmmm ok ke ?? smlm g kedai perkakas letrik Sam kt batu berendam tu, siap warranty 2 tahun, harga masih rendah..podaciitttt ! taktik sen heng n courts MEMANGGGG berbaloiii..puiiii..kt kedai Sam ni siap dpt freegift..ahahaha..gmbar nnt cik fadh tnjuk time dorg hntar ke rumah baru nnt ea..

preparation tunang, slow tp bergerak..weekend kelmarin da lari2 anak ke jakel beli kain pasang tuk hantaran..sejadah tuk hantaran pown done ! cik JM pown bulan ni bru nmpak die gigih skit beli itu beli ini tuk hantaran..bile die ade mood, kiter plak xde mood..kiter plak asik sound die, sayang...please behaveeee ur self ! hahaha..cincin tunang ? lom ade mase nk terjah..maybe perkara terakhir akn dibeli..(eh tu kan perkara paling penting?)

ermm kelmarin ade tgok offer pocket kalendar kt Art Director by Zimie, offer die sgt menarik tau..cik fadh mule2 mmg malas der nk tempah2 tq tag bagai ni..ade hati plak tu konon konon nk bt sendiri je tp ntah kenape la malas bebenau nk fikir..sebab salu igt org bukan simpan pown tq tag tu nnt..cik fadh sndiri pown xbape hirau dgn tq tag doorgift org2 kawen ni..amik isi n biau mcm tu je tq tag tu terkulat2..kiki..tp naluri manusia kan, pantang nmpak bnde berbaloiii, mst nk grab..rm65 for 500pcs ! nk pulak pocket calendar, so bende tu berguna lah jugak kan..guest : please dont throw awayyyy this pocket calendar ! ngeeee...

banyakkknyer 500!? kate bt doorgift 100 je?? haha lantak la..kalo nk order 100pcs lg mahal dr 500pcs..jauh beza pulak harganyer, so hamikkk je la 500 pcs..lg pown ni calendar, nnt bole gegedik hulur kt org ke ape an..hihi

dah request skit2 then zimie bg  4 design yg die da buat kt cik fadh..cantik2 smpai tatau nk pilih yg mane..
n then mntak tmbah tukar itu ini skit, the finalized is ???


ermmmmmm..hihi..


10 comments :

MizzTina said...

giler best citer ni..hehehe..


alhamdulillah, rezeki org nk mendirikan masjid kan.. jgn lupa cmpk kad tu kt cni.. :P

cik fadh said...

MK : haha giler giler best !!

alhamdulillah..alaa segan la nk cmpak ke sane, kecik je pung..hihi

CintaZulaikha said...

budak dlm gambor tuh anak depa kan...tak tau dpt tgk ke tak nti nih..

orked violet said...

wahhh...rajin nye! nnti nk 1 pocket caLEndar gk..promise simpan wat knangan.hehehe

cik fadh said...

kak ika : hihi mst bole tgok tu..try adjusttt !

cik fadh said...

orked : hihi sekeping je, tp kalo nk jugak mcm MK, fadh boleh post tuk orked n MK sekali..xde hal la..bnde ni terorder banyak..haha

ekabukanmakcikkau. said...

muka anak bella dengan edward tu ada gaya suri anak tom cruise kan kan? ke memang ye ke aku ni noob melebih? -..-

orked violet said...

ha, serious??nak nak!!! hehehhe

cik fadh said...

orked : nnt bg alamat ea ;) hihi

Zana Adieyza said...

nak kad 1!!! hehehehe