Pages

04 November 2012

sikit2 mulakan lame2 mesti sempurna ;)


Assalamualaikum semua..alhamdulillah blog kini kembali kepada asal..da boleh view tnpa loading dan background putihhhhhh je..hihi suke kemain..ekcelli since last week lg da ok balik nk bukak blog kt tmpt keje ni cume xmo eksaited sgt..juzt behave my self tuk rase super duper happy tu takot nnt kecewa balik..hihi

so jom kiter rase eksaited balik nk bt preparation tunang..sepanjang blog xley berfungsi, sepanjang tu jugak cik fadh cuti bt preparation..ade plak kan ?? haha..cume survey2 skit2 tu ade la..now setelah sebulan renggang dgn blog dan dkt sebulan jgk menunggu pre order kain baju tunang smpai ke tangan, akhirnya jumaat hr tu parcel dari tiara affairs smpai..yes, cik fadh beli jugak kain kt tiara affairs tu..refer link ini..


warna ape ni ?? hohooooo..ermm ekcelli agak disappointed jugak dgn kaler lace yg cik fadh order sbb order ocean blue tp dpt kaler lace ala2 teal kaler yg gelap skit tu..nk tukar takot lame lg nk tunggu..tinggal bape lame je lg dgn nk hntar tempah, nk jahit lace n bt detailing lg..erghhhh stresss ! so go on je la ngan kaler ni sbb bole tahan jugak gandingan kaler ni..(puji sedapkan hati)..lagi pown nk pakai border lacenyer sahaja..bukan kain lace tu..

so sabtu hr tu sempat la g anta kt tailor yg cik fadh da survey2 sebelom ni iaitu Oris Design..


ni ha designyer..kain tu mntak flowy2 kan skit tp die lukis kembang payung plak..xpe mgkin die lg fhm ape yg die lukis..jnji kiter da request..nnt kene follow up selalu..tuk bt kain flowy2 cenggini memerlukan bnyak kain, so 6meter chiffon cik fadh beli cukop2 tuk bt sepasang baju ni..kain untuk veil ??? that's the problem..xcukop !! so kene la gigih mencari kain chiffon warna pink belacan tu ha..erghhh ! hope jumpa la nnt..hope cntik hope cntik hope cntik..itu je mampu doakan dari sekarang..takot sangat !

ermm weekend hr tu cik fadh lepak ngan partner kt PNB Ilham Resort, Port Dickson..sempat celeb besday cik JM on 3rd november but itu cter kt entry len..so ahad lepas xtvt mandi manda pool trus siap2 nk gerak g Nilai cari barang skit2..ekceli ni trip kedua g nilai..sebelom ni ade g jugak tp lom ckop duit nk beli bnyak2..hihi

gambar brg2 xde lak amik, gmbar beli2 barang pown xde jugak amik..yg ade kt tangan ni hanya resit tuk ditampal dlm buku "mase depan"..hihihi..tp ade selai je plak resit..yg len ntah kemane dicampakkan..


part paling best shopping smlm ialah dpt beli kotak doorgift..selama ni puas mencari bahan2 n idea2 tuk doorgift dan akhirnya cik fadh belikan kotak je..da fullstop ! jimat pon yer..nnt sumbat la ape2 kt dlm kotak tu..letih fikir nk bg ape tuk doorgift ni..puas da survey2 personalized yassin la, personalized mineral water la tp ntah kenape, fikiran ni asik la igtkan diri sendiri selagi boleh save budget kiter save budget ;) ni kan baru tunang je..

ok korang prasan x word rotater tu ?? tu cik JM punyer..idea die beli rotater tu tuk letak cincin tunang nnt..cik fadh xnak bnde tu, mcm hape je tp die beriye2 nk beli..eeeee ! rotater tu ala2 mcm nnt letak crystal box cincin atas rotater tu then die pusing2 je lah..siap ade lighting..over kan cik JM !!! tp nk wt cemane, die punye idea hantaran kan, kiter redhooo je la..hahaha untung2 nnt beli cincin pown nk mntak yg hoverr2 skit bia seswai dgn rotater yg berlampu2 tu..kononnyer barang kemas termahal lewww...hewhewhew..

ok that's all ;) nnt ade mood cter lagi..keje bnyak menanti nih..


2 comments :

CintaZulaikha said...

tak sabau nak tgu majlisnya...musti comey cik fadh pakai baju tuh...hehhehe

cik fadh said...

hihi insyaAllah kak..doakan cik fadh ea..seram sejuk sebenarnyer ni..