Pages

11 December 2012

mane nak beli/ sewa bantal nikah ottoman ?


credit : elmoblogspot.blogspot.com

credit : our-wedding-journal.blogspot.com

puas cikfadh mencari, mengintai, mengoogle tp cikfadh tatau mane nk cari bnde ni..b2b nak sewakan mmg bnyak tp xde b2b yg area melaka atau n9..jauh2 tak boleh sbb kene self pickup kan..;( kalau la bole pos kan, dah xjadi masalah dah..

cikfadh fikir nak beli terus je tp kat mane ye kalo korang ade tau?? hari tu pg Nilai pown xsempat nk usha bantal ni..kt semuahouse ade kan?? skang nk mencari tuk beli luar dari melaka dan n9 mmg xsempat..;( sobs sobs sobs...teringinnyer nk duduk kt atas tu..

backup plan?? dok je la atas papan bulu2 ko nnt cikfadh oiiii..wuaaaaaa burukkkknyer...

nk buat sendiri?? huhhhhh..



12 comments :

orked violet said...

cube tnye kt butik pengantin.sLaLu dorg ade sewakan.
ha...maLas La tuh.mesti nk cr onL9 kan??hehehe(ayat refer kt dr sendiri sbnrnye)

myrah said...

time akk tunang pon, akk duduk atas bulu2 tu jek sampai sesemut kaki..sediihhh!

MizzTina said...

kt butik pengantin ada..leh sewa..

missGogreen said...

fadh :tarik napas panjang2..kekekekke...

cik fadh said...

orked : ermm da tnye butik pengantin area tmpt fadh duduk kt k.pilah tu tp xde ottoman ! wuaaaaaa ! hehe gedik nk ottoman jugak khennn..

cik fadh said...

myrah : la yke..aduiiii sedihhh la nk dok ats tu je..acanoooo nih !

cik fadh said...

MK : bnyak butik pengantin xde ottoman..sadisss kan..hehe

MGgreen: inhaled exhaled inhaled exhaled..fuhhhhhhh

berry said...

baru aku tawu bantal nikah yg aku duduk aritu name die bantal ottoman. wey kak fifi pusat komputer ade la. sewa la kat dia. murah gile kowt

cik fadh said...

berry : haahhhh ??? yke..ko sewa kt die ke?? tolong aku berry, tolongggg...(merayu2)

NURUN said...

kedai pengantin byk yg sewakn bantal ni.

kalau nak beli bole tgk entry sy ni.
http://kasutkaca15.blogspot.com/2012/09/bantal-nikah.html

cik fadh said...

tengkiu nurun ;))

idzaidah khairani said...

Beli je di city one plaza jln TAR....sy pn ada wat pkhidmatan jual bantal ottomen ni rm300/set.