Pages

07 December 2012

Prep's : Frust !


wuarghhhh cik fadh dah cube sedaya upaya untuk tidak stress, tp akhirnya stress jugak..since last week lg i da kol tailor tuk pickup baju 3hari lebih awal dari due date sebenar iaitu 10hb mggu depan..tapiiiiii bile i text die tnye bukak kedai x lunch hour sbb nk amik lunch hour hari ni..then my tailor kate baju blom siap..punahhhh segala rase eksaited !!

kalo ikut perhitungan hari tggal 16 hari je lagi..cik fadh nk upah opismate jahit lace n bt beading skit2 lg..nak nak pulak opismate i tu nk g melancong for 1 week next week so kalo baju tu xsiap hari ni, sumernyer jadi sgt singkat..xsempat xsempat ! then discuss balik ngan opismate, lebih baik lace beading sumer tailor tu yg buatkan..so tailor i mst siapkan dlm mggu depan jgk..MESTI !

lunch hour td i pg hntar lace untuk die patch lace sume baju n veil..so harapannnnn harap sumer berjalan lancar..berdoa sangat semoga baju tu btol2 seswai di badan cik fadh..ye la, 1st time bt kat tailor tu..tatau hasil die sedap dipakai ke x..sume keyakinan i letakkan pade baju2 di kedai die yg i tgok sgt2 cantik n meletop2 tu..harap sgt baju i pown hasilnyer sedap dipakai dan cantik..

yaAllah, Kau permudahkanlah segalanya...aaminnnn..

note : petang ni balik kg..itu je semangat yg tinggal..ermmm..


8 comments :

Amalina Ali said...

dont worry lah. semuanya tu mesti cantik. :)

myrah said...

sabar deq..jgn stress2.. :)
dulu pon baju akk spatutnya siap 2minggu awal kot tp last2, 2 or 3hari sebelum majlis baru siap..fuuhhh!!

CintaZulaikha said...

mudah2han baju tuh selesa di badan cik fadh..:)

cik mah said...

insyaALLAH akan okey semuanya...susahkan tailor sekarang mcm2 masalah...

nona said...

kalau boleh kita mesti nak sebulan awal kan...nak beading bkn boleh amik ms yg singkat. Hfully tailor tu siapkan semuanya..kena bagi dateline tu

cik fadh said...

thanx all sejukkan hati ni..hope semua perfect..insyaAllah..

orked violet said...

skang da ad update x??

part bj pLg seram kan..huhuhu.Sya aritu smpai pLan nk wat backup bagai! gigih sungguh! hoho

cik fadh said...

ermm lom sya..;(