Pages

09 December 2012

prep's : hantaran n peel da nk dkt tunang nih..


hai semua..mood agak blues hari ni, jiwa masih kt kampung, masih pade hantaran2 di kg. yang ditinggalkan..i xbawak balik pown sume hantaran tu..hr tu kemain ckp nk bawak balik melaka kan..nan hadoooo sbb almost done ! hehehe...gigih uolsss start malam sabtu bt dgn my sis smpai larut malam..ahad g bahau beli mane2 xcukop, then balik rumah gigih bt smpai ke maghrib..cik JM da smpai nk jemput cik fadh bawak pulang ke melaka dah, tp cik fadh masih dok mengulit hantaran, leka bt reben..ish2 eksaited kan ! gigih sediakan sume bende supaya memudahkan akk cik fadh nk bt baki hantaran lg 3bijik..bunga crepe paper tu kene i yg siat2kan that kelopak..yg len tokley, takot my sis n adik i xreti n bt kasar smpai koyak ! hahaha...

alhamdulillah, lega skit dah...


ekcelli kalo nk pakai crepe paper semata2 ltk kt hntaran mmg kosong je rupe die..kene pandai mix n match dgn riben kasi penuhhhhh baru nampak hidup skit..cik fadh hr tu pown rase mcm xberseni dah nk bt all the hantaran tp my sis jd penyelamat, hasil gabungan 2 kepala geliga, bole jdkan hantaran tu nmpak manissssss...tp bewareeee jangan tengokkkk selalu bile da siap, nnt JEMU terus rase xcantik ! haha

lepas tgok separuh masa pertama AFF suzuki, terus shoot balik melaka..dlm kete xsmpai 10minit, amik bntal lolappppp ! sian cik JM drive sorang...sesekali terjage bt2 segar n tnye itu ini knon2 nk teman die drive la, tp xsmpai 5 minit tnye itu ini, dok diammmmm n shhhh ZzzzZzzzzz.....

skang mmg mcm tu la..asal masuk kete je, tgok muke cik JM terus menguapppppp besau2..astagaaaa pehal ntah..ini terjadi hanya bile dengan DIA sahaja! kalo i jd cik JM, i sentapppp ok..bf sendiri tgok muke kiter je rase nk menguap..bosan ke ?

ouhhhh tidak sama sekali bosan, cumaaaaaa mmg ngantok..tu peel dgn cik JM..duduk satu kawasan terhad mcm dalam kereta berdua dgn die, terus menguappp n ZzzzzZzzzzz...kadang2 kene tepok kepala ngan cik JM..sobs  sobs sobs..da kene tepokk pown, xsmpai 5saat, Zzzzzzzz...ish !



6 comments :

Amalina Ali said...

HAHA. mengantok tu perkara biasa cik fadh. letih sgt tu. :)

cik fadh said...

amalina : hihi dlu xmcm tu tau..segarrr je tgok muke cik JM..kikiki

orked violet said...

hehehe.comeL je =)

wahida said...

tak cukup tido namanya tu...

jaga diri tau...tidur yg cukup tu sgt penting tau...

cik fadh said...

orked : haha kadang2 mmg rase comel, tp ksian pown ade kt cik JM dpt awek asik nk tidooo je..

k.wahida : ye la kot..tp rase mcm mase tido tu kadang terlebih2 dah..segarrr tp tgok muke cik JM je ngantok..haha

Nora Kerel said...

comel !