Pages

19 December 2012

prep's : masih rileks lagi..


Assalamualaikum uols..2 hari xupdate blog, means xde preparation pape..haha..rileks je kan?? tapi tapi tapi...bile bace update cik go green yg dah berdebar2, tibe2 jantung pown berdebar...aiseyyyy ! cik go green buat cik fadh cuak tau..huhu..fyi, kami same tarikh bertunang, bt persiapan sumer lebih kurang je..dan kebetulan, hari ni cik go green last keje, cik fadh pown same..esok cuti dan nek keje hari rabu mggu depan pown same..kebetulan ! 

So utk ilangkan debar, cik fadh da double check buku "CINTA" cik fadh tuk tgok semua checklist adakah semua telah dimasukkan ke dalam bonet kereta, dah dibayar habis dan dah dibuat atau tidak..malas nk tulis kt sini, jd cik fadh amik gambauuuu je ea ;) hehe

checklist tuk diy mini pelamin : all done !

checklist perkara yang perlu disettlekan last minit : 
HB lom tick lg sbb lom ade...igt nk bt sndiri guna fresh flowers je..insyaAllah kalo ade fresh flowers yg ohsem kt kedai india tepi kuil tu nnt, cik fadh bt la..kalo xde, da suh kazen spare bwk HB die tunang hr tu..;)


Sebelom bergerak pegi keje td, gigih ampai baju then sumbat barang2 tunang yang nk dibawak balik Kuala Pilah..yaAllah sgt2 eksaited, xsabar nk balik kg..nk tgok persiapan kt sana pulak mcm mane..mst dapur dah penuh barang2 nk masak..(kami masak sendiri)..lagi satu nk kene kemas bilik depan tu..even da ade mini pelamin pown, guest tetap nk masuk bilik kan nnt..so make sure kemas..

Tiap2 kali lepas solat berdoa semoga majlis pertunangan ni berjalan lancar seperti apa yang dirancangakan..majlis kecil2 je, tp bile tiba bab yg dirai adalah diri kita, kita sgt2 mengharapkan majlis kecil ni berjalan lancar dan mengikut perancangan..yg paling nerves fikirkan sekarang adalah nk diy mini pelamin dan penampilan diri sendiri mase bertunang nnt..baju da siap hr tu, ade rase xselesa dgn dart kt depan tu, dan lagi satu nk gayakan veil tu guna tudung awning ke syria ke..sumer tu tatau lagi..harap ade kata putus yg  memuaskan hati nnt..

Semoga segalanyer dipermudahkan olehNYA..aaminnnn;)



note : petang ni balik kg dgn cik JM nk lari beli coklat dulu..tu last persiapan tuk hantaran ;) semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik..cik JM msg mlm td "hari selasa balik melaka, kita da jadi tunangan org;) in sya Allah"....


11 comments :

cik mah said...

insyaAllah semua kan berjalan lncar..senyum tau nnti...heheheselamat bertunang

cik fadh said...

tengkiuuu cik mah..semoga segalanyer awesome mcm majlis cik mah..hihi

CintaZulaikha said...

semoga semuanya berjln lancar yer cik fadh..:)

MizzTina said...

wahhh, dh siap semua ye..

fatehamohamed said...

gud luck cik fadhhhh..selamat bertunang yeee:))

cik fadh said...

tq all ;)

orked violet said...

suke bantal otromen (otto) tu.hikhik

KorN said...

chop... the story of love bout cik jm and cik fadh dah di susuli dengan pertunangan? owh so sweet this kapel... semoga semua berjalan lancar okei cik fadh..

khadijah said...

semoge berjalan lancar ye dear.. selamat bertunang dan menempuh alam pertunangan :)

teratak hati said...

Selamat bertunang cik fadh..:)

nona said...

sibuk betul cik fadh...hope semua berjalan lancar...dh banyak tanda tick tu...