Pages

30 July 2012

Iftar bersama partner d'Umbai dan Aida Rich Cafe

Assalamualaikum semua ;) alhamdulillah kejap je kiter da masuk puasa ke-11 kan..tup tup esok dah raya..untuk tahun ni cik fadh rase paling banyak berbuka diluar rasenyer..da 11 hari berpuasa, buka kat luar lg bnyak dari buka kt rumah sewa..hihi..bukan malas masak ok, ni bg memenuhi jemputan je..ikutkan hati lagi selesa buka kt rumah, mkn skit da bole solat maghrib pastu dok makan smpai kul 9..borak2 smpai tgan da kering pown xsedar..lepas mkn semayang isyak then masing2 da mcm ular melingkar kt depan tv..xsmpai 10minit mata da stimm, kul 10 masuk tido..perghh syorgaaa ! terawikh ? erk bkn ponteng tp....ahh itu sumer alasan ! rugi !

Puasa ke-6 dan ke-7 cik fadh berbuka dengan partner2 di Melaka..saje have fun lepas bersusah payah mencari rezeki kan..nak raya punyer pasal, harus lenjannnn smpai abis..;) so we all decide buka kt umbai makan ikan bakar je tuk suasana lebih santai..

jom nek atas ke Nakhoda Seafood


menunggu lauk n partner len smpai ;)


jom buka ! cik JM mmg xpndang kiri kanan da kalo mkn..erh !



ni pinggan cik fadh..keje mmg ratah lauk je sbb cik fadh tgah off nasi skang..knon diet lerr..hihi

gadis gila kamera !


Esoknyer cik fadh bawak dorg buka kt Aida Rich Cafe..booking last minute time tu sbb igtkan nk terjah je mane2 restoran kt melaka ni tp takot nnt penuh so try kol Sis Niza tuk tnye kekosongan meja 10 org dan alhamdulillah rezeki kami..


credit : pertmuffin

dpt meja luar bawah khemah sbb last minute booking..da full ! huhu..
sumer masakan kg,,nyummy ! tp ade jgk western..

ni sis Aida, owner Aida Rich Cafe..ok berbuka kt sini mmg syiokkk sbb owner dan krew cafe ni sgt friendly..siap boleh duduk semeja dengan kami semua bercerita asal usul jatuh bangun Aida Rich Cafe..
kagum dengan org melayu kita yg gigih berniaga makanan western yg superbbb !

bro ni plak share pasal marketing Aida Rich Cafe..bagus sgt !

dan ini sis Niza..rupanyer die dlu staf UTeM jgk..skang je da pindah kt JPM xsilap..
ni pown org marketing hebakkkkk Aida Rich Cafe ;)


sedang borak2 tu, sis Aida sempat paggil krew die tuk bg kitorg mkn aiskrim dan smbal tumis superb makan ngan roti..ok sambal tumis die mmg pedas tp syokkk ooo..sis aida jual rm4.80 1 tupperware tu..mmg berbaloii !

best berbuka kat sini..makanan die pown boleh tahan dan layanan mmg sgt2 bagus..boleh bg 5star kot..
ok tuk hari biase, restoran ni bt makanan western, so kalo sape blom penah smpai sini dan nak merasa makanan western yg fresh, bole cuba di Aida Rich Cafe ni..
cik fadh sendiri 1st time mkn kt sini, time puasa dorg xbt western chicken chop lamb chop sumer tu, after 9pm baru ade bt...

so after raya, wajib singgah sini nk rase wester food derang ! xsabar !!

untuk berbuka puasa plak bole berkunjung ke sini dengan kadar harga paling rendah iaitu RM19.70/pax..
sangat2 murah kan !
makanan die sumer sedap n boleh ditampung oleh perottt kite..kalo mkn kt hotel, ade mknan yg mst kiter xdpt rase sbb xmuat dah perot kan..kt sini sumer kiter akan dpt rase..insyaAllah..

ok ini bukan iklan berbayar yer, cik fadh sendiri da mntak izin ngan sis Aida tuk update kt blog pasal cafe die nnt sbb die sgt baik n dah bg layanan yg superb kt kami semua mase berbuka di restoran dia..siap mntak maaf kalo ade pape yang terkurang..sungguh baik ;)

kalo mcm ni melayu meniaga, xkedekut, sedap dan ramah pulak mmg bole maju !

jom like page Aida Rich Cafe tuk tau lebih detail esp. mane2 yg dok melaka tu ;)


i'm 22 years old now !

so younggg lady khenn ? alhamdulillah dipanjangkan umur sehingga ke umur yang masih muda belia ni lgi..syukur dengan keadaan kesihatan yang baik dan dijauhi segala penyakit2 yang serius..yang ada ponn hanyalah penyakit buatan sendiri iaitu kegemukan dan jerawat ! ye skang mmg tgah stress hadap jerawat yg dah xmcm dulu..skang tumbuh xkire mase dah..segala usaha telah ditingkatkan semaksimum mungkin tp ini mungkin masalah hormon..so redha..

ok cter da merepek..

berbalik kpd crita umur yang ke-22 tahun since 29 Julai 2012 semalam..alhamdulillah ;) nothing special on my bufday, cukop lah hnya ade orang yg tersayang bersama cik fadh..nak sgt balik kg tp tau la ragam org tua, die bukan mcm org muda, pentingkan sgt angka 12 mlm tu tuk wish bagai sumer kan..tau2 kul 10 da masuk tido kan kan..so decide mggu ni stay melaka celebrate ngan cik JM..tgok midninght The Dark Knight Rises..so what u expect on ur bufday when you're not expecting ??? haha xyah nak berangan sgt lah kan..it's nothing special from him n the only only special is when i'm busy wif my phone, he just sent a message to wish my bufday !!! cehhhhh itu je ? wish pakai mulot kan best means wish dengan kata-kata direct kan best but cik JM pown mmg xreti nk romantik2 ni kan, so cik fadh redhooo sekali lagik . when u love someone, u're really love him either he's not what u expect in ur dreams ape pon lah..so i love him the way he are..

since my ticket jam 12.40am, so cik JM layankan kerenah cik fadh nk bergambar pade umor 22 tahun ini..

"ish gelap la syg" cik jm ngomel..


"jauh sgt la syg, xclear muke syg" -___-'
(die yg failed amik gmbar, salahkan kiter plak)



haaa cantik, clear gebu ! +_+'

itu bukan peace ok, itu angka "i'm 22 years old now!"

close up ! weyhh da kurusss ! lalalalaa~ bru trun 4kg je pung..hik hik..

BUT ! drumstick tu maintain lgik..erghh !

oke cukup la, kang nek meluat plak tgok gelagat cik fadh bergambau..hihi..nape kawasan washroom ? sbb nk jd model washroom larh..nape gelap ? JJ jimat letrik larh..nape kerusi melintang ? sbb JJ hadkan ruang bergambar larh..cer bayangkan kalo die xhad kan ruang jam 12am keatas ? perghh perpeleseran la sume org kan kan..termasuk cik fadh ! hihi

itu saja untuk update hari ni..esok sambung lagi..dikesempatan ini, cik fadh ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang wish besday cik fadh n almost yg wish melalui medium facebook dan sms..trima kasih kerna mendoakan cik fadh n kebanyakkan doanya adalah "semoga cepat kawen"..insyaAllah akan dipertimbangkan, mane tau kalo pnjang umur dan panjang jodoh, taun ke-23 disambut bersama suami tercinta..cewahhhh berangan ! hihi ape salahnyer berangan..insyaAllah kalo dia itu adalah jodoh cik fadh, cik fadh trima dengan lapang dada..;)

esok kalo ade mood nk update, cik fadh update yang ini plak..kekononnn la nk beli hadiah tuk diri sendiri kan..nk carinyer kasut je pon pakai voucher besday yg Nose bg, janji dalam hati KASUT JE KASUT JE, tp melaraattttt..kira-kira balik, aiyooo !


 baju raye, tudung raya, kuih raya sumer xbeli lg nih !!!



27 July 2012

merintas di bulan puasa . apakah rintas ?

Kelmarin, seminggu yang lepas cik fadh adeler menimba ilmu kesetiausahaan ni lagik n lagik.  Orang kata selagi boleh korek kita korekk ilmu ni kan kan ? tp cik fadh ni g korek ilmu tu sbb cik fadh failed ujian trengkas untuk pengesahan perkhidmatan..rase sgt sebal dan terkilan la jugak gagal paper ni sbb mase zaman poli dulu kemain panjang teks lecturer bacekan, bole je amik trengkas dan siap dpt pointer hampir2 nk 4flat kauuu ! tp nk bt acanooo, mmg salah sendiri..dah tau diri tu da tinggalkan trengkas hampir 2 tahun xpraktik, then bile tetibe kena hadap ujian trengkas, muke mengelabah tapi hati rileks..korang faham ? mlm esok tu nk exam cik fadh g berdetingting ngan cik JM tgok wayang ! wahahahahaha..latih ciput je mase siang tu pastu yakin kemainnn bole bt !

Smpai hari exam hati da cuak..jumpa panel exam orgnyer ramah tp kemain strict lgi..stress dah time tu ! rules die pakai bukan pakai rules trengkas tp rules tulisan rintas yang kami2 ni sumer xpenah tau..taklimat n rules ni pown xdiberitahu b4 kami amik ujian kan, so bile hari ujian baru tau, hati da cuak, tgan mengelabah lah..pade yg x cepat cuak tu mmg untung sbb tenang je tp cik fadh ni mmg jenis gelabah punyer orang so xley kate ape dah, layankannn je..siyesss cuak smpai nak taip word "MAKAN" pown rase amik mase 2 minit..itu mmg cik fadh !!! so jawapannyer ANDA GAGAL ! maluuuuuu ngan bos -____-'

owh ye, cik fadh xmalu tuk mengatakan kat sini cik fadh gagal ujian, sbb cik fadh tau korang2 pown kalo ade kt situasi cik fadh yg menggelabah ni pown mst akan GAGAL ! hahahaha so kite belajar dr kesilapan .

so hari2 cik fadh skang adalah melatih tangan dengan rintas rintas dan rintas..alhamdulillah ade jgk UTeM bt kursus rintas ni kelmarin..so 2 hari kursus da boleh catch up skit..hope rintas ni bnyak membantu tuk amik exam lgi sekali nnt..tangan tgah krem ni sbb td bt latihan rintas gunakan CD pihak urusetia bg smpai 5-6 teks..tu yg nak ngadu kt sini ni..tolong urut bole ? hik hik..gedik !

gigih tau gigih padehal exam lepas raya..tp mind set cik fadh kate kalo xpraktik bnde ni hari2, kite akan lupe dan slow balik..so hari2 gigih la merintas..ade jgk hari cik fadh ponteng ! jenakkk kepala hadap bnde alah ni..hari raya nnt mst cuti 2week bt rintas..hak hak..

masa amik kursus rintas dgn madam lala ku mucokkkk ! hihi

kalo rintas ni insyaAllah yg xbelajar pown bole bace ape yg cik fadh tulis..tp kalo trengkas, kim salam !

gigih jugak menaip semula (rekod masa) 

ni CD ade rekod 40-60 p.s.m. bagusss bnde alahh ni, bnyak membantu..thanx UTM !

amik muke DJ radio cik fadhhhhh in the office !!! dok diam2 kt sudut opis tekun mendengar dan mencatat rintas..bagusss taaa ???

gigih berlatih, jadi ape yang diharapkan mestilah lulus cemerlang kan kan..doakan cik fadh berjaya exam after raya nnt ea..mgkin setelah pekena lemang 5 6 batang, jari jemari cik fadh akan menjadi kuat dan pantas mencatat segala amalan..eh ! insyaAllah..



moodpuasa : smlm, hari ni dan esok buka diluar semedangggg..reunion berbuka puasa sini sane..best ;)


23 July 2012

3rd Ramadhan di Hotel Seri Malaysia


Alhamdulillah da masuk hari ke-4 kiter berpuasa..
setakat ni puasa cik fadh berjalan lancar, xde sgt kedegaran bunyik2 pelik dr perot mcm mase ganti puasa kelmarin..smpai badan berpeluh2 tahan lapar..dasat !

ok juz nak share, 3rd ramadhan semalam kami berbuka puasa bersama-sama untuk pertama kali ramadhan tahun ni di Hotel Seri Malaysia..hihi ini pown bos cik fadh yg pass kan jemputan tu..tiap2 tahun dorg ni jmput..since last year lg bos asik pas jmputan ni kat cik fadh tp tahun lepas malu2 lagi, tp tahun ni bile die hulur 

"ok la sy pg, tahun lepas malu" 

tetibe jadi xmalu !

double chin tu bakal hilang hujung bulan ni..huk huk

feveret ! tp blackpaper kurang mengancam ;)

mcm2 juadah ade tp paling sedap kuah sate dan kambing panggang !

beraneka dessert n mostly dr ibu kepada kawan cik fadh..siap remindkan makan kueh mueh ibu die bt nnt..hihi sedap !

banyak dak kecik ni makan !

slow je dak gemok ni makan ;)

ok tu je lah nak share..thanx bos..tahun depan pas kan lagi jemputan seri malaysia ni..layanan dorg sumer bagus2..;)



ok pade yg nak tau rate harga berbuka puasa di Seri Malaysia Melaka ni xde la mahal mane..mampu makan org kata..area RM40++ if i'm not mistaken la promoter die kate semalam ;)




moodpuasa : igt hr ni nak masak ketam, goreng kunyit pown sodap ni ;)


19 July 2012

last syaaban, welcome ramadhann ;)

Diam xdiam, pejam celik pejam celik rasa mcm baru semalam bagi duit raya untuk pertama kalinya di hari raya setahun yang lepas kepada ank2 buah menggunakan rezeki penat jerih bekerja diusia masih setahun jagung iaitu 21 tahun..rase mcm baru semalam mengucup tangan ayahanda dan bonda beserta sampul utk prtama kalinya, rase mcm bru smlm sarungkan baju raya tahun lepas, rase mcm baru semalam gigih berkemas untuk pastikan rumah dalam mood maroon dan rase mcm baru smlm berlengas2 di dapur memasak juadah raya bersama bonda ;) cepat sungguh masa berlalu, ade ke mase yg berlalu itu terlalu indah untuk dikenang ? insyaAllah pasti ada ;)

hari ini bersamaan 30 syaaban, kami di pejabat mcm2 tahun yang lalu juga akan buat potluck untuk kesekian kalinya tuk hari yg terakhir sebelum menyambut ramadhan al-mubarak..

kelihatan cik fadh terlalu kecil disitewwww..thanx baju hitam ! hak hak..

aummmm !

nasi impit diadun rendang ayam..kembang kempis idung nk telan !

puding roti beserta muffin dr jusco ! ade sambal jawa kak nani ! kembang kempis dada nk telan jugak !

tp makan karipap abg hairul dlu ! tiap kali potluck, sumer request karipap die je..ermm something somewhere..hahaha
kami2 je yg fhm..kiki

bersama pengantin baru ;) amik berkat..

that cake knonnyer akak opis suh cik fadh potong tuk becoming birthday beberapa hari lg, 
tp abg raja yg potong akhirnya sbb die kate die xpenah potong kek..alaaa siannn so bg can die potong la..mane tau ade rezeki cik fadh thun ni, bole potong kek mase berbuka puasa..hik hik ;)


alhamdulillah kenyang sudah..masih bnyak lagi makanan yg blum di ratah manusia2 yg masih ade ruang di dlm perotnya..mknan tersbut akan beransur2 kurang menjelang tgahari sehingga ke petang..kalau xabis jugak, boleh tapaw..pe de hal ?

jadi di kesempatan ini, di blog kesayangan cik fadh yg gebu ini, cik fadh awal2 nk susun jari mohon mahap dan hampunnnn sekiranya ade terkasar bahasa, terguna ayat mengarut atau dlm erti kata lain tercaruttt yg bukan2, ampunnnn bukkk n pakkkk..ini diari, jd kalo bahagia kt sini, sakit jiwa pown mst lepaskan kt sini..hik hik..

dan pada yg diluar sane, means bkn geng blogger a.k.a silent reader dan kot ade stalker yg kepochi sentiasa nak tau life cik fadh yg xde la meriah sgt ni, cik fadh nk mntak hampunnnn jugak pada korang andai ada tersalah bahasa, terumpat sini sana, teterjah mane2 dan ter ter ter yg lain juga..kita manusia biasa, pasti ada bt kesilapan pade org lain..jangan lah nak kata diri tu terlalu baik sehingga xpernah terumpat sini sane, xpernah mengata-ngata, hipokrit nau nampaknyer..

dan akhir sekali, cik fadh mohon jika ade yg terasa hati dengan cik fadh, come to mama baby cute, mai face to face dgn cik fadh..bukan nk ajak bercekau-cekau tp mari kita jernihkan mana yang keruh tu..mana la tau, anda tersalah faham dgn cik fadh atau cik fadh yg tersalah faham dgn anda..who know's rite ??? so kite sesama manusia se Islam, maaf bermaafan tu sgt perlu, kurangkan iri hati dan dengki..nak jadi melayu yang maju kene positif !!! INGAT ! hidup ni tak lama, kalo cik fadh sendiri ade terasa hati dgn org lain pon, kadang tu pupuk jugak hati ni tuk bercakap yg baik2 atau cuba bersangka baik tentang die supaya hati ni xterlalu hitam membenci manusia tersebut sbb itu semua rencah2 kehidupan manusia..kalo xberencah, xde la asam garam kehidupan..kan kan walaupon kadang kuasa setan tu agak veto smpai kiter rase menyampah kt org tu yg melampau2..astagfirullahalazim..biasa lah cik fadh pown manusia, tp cik fadh bkn manusia kejam yg terlalu memperlihatkan rase menyampah tu..kiter berpura manis muka itu lg baik mcm pupuk diri tuk tidak membenci sgt dari kite lagsung xnk cuba tunjuk baik..paling tidak pon kiter berpura, kita xsakiti hati org..btol ? ni dok tmbah dosa free bt po..haih !

hish kemain panjang cik fadh melalut..nampak nau ade hard feeling paling dalam manusuk kalbu..kakaka..ok siyes mmg ade tp bkn cik fadh yg hard feeling ngan org tp org lain yg mgkin hard feeling ngan cik fadh sehinggakan dah xmau bertegur sapa dah, like pon xmo..kecik gak hati ni rase..die unsubsribe cik fadh ke? hahahaa mcm PELIK di situ ? ape salah aku kt kau ? apa apa ? hish !

da la, bazir ckp panjang2 pasal tu..dia mgkin bace entry ni dan cik fadh yakin die bace..kalo die trase, die akn chat balik tnya..wink wink..;)

ok last last..cik fadh maafkan kamu semua dan harap kamu jua maafkan cik fadh gebu juga..selamat menyambut ramadhan al-mubarak dan semoga ramadhan kali ini lagi bermakna dan sentiasa dilimpahi rahmat hendak-Nya.


mood : tgah hitung hope esok dpt puasa..cpt la abisssss nak oii..huhu..



15 July 2012

weekend lepaking

Last saturday, kami ade kerja yang ingin dilakukan..ade misi penting !! jadi seawal pagi kami bergerak ke Kuala Lumpur dengan 1 harapan..bukan shopping di Sogo yang tgah sale meletop2 tu, yg berasak-asak sehinga melemaskan bulu2 hidung yang confuse mane satu udara nk sedut sama ada udara bau badan, udara makanan, udara baju seluar baru, udara duit terbang ke kaunter atau udara segar jauh dari kesesakan SOGO..kami hanya nak g opis di kawasan segi tiga emas Kuala Lumpur sahaja..lebih rileks dari ke Sogo sinunnnn...TAPIIIIIII !

kami sesat ! ekcelli bukan sesat le sebenanrnyer, kalo ikut jalan tu bole je ke Pavillion tp kami terlupe ade sale leletop di sogo dan kami termasuk jalan ke bandaraya, terperangkap didalam kesesakan hampir 1 jam setengah dengan pergerakan xsampai pown 5km..sungguh sungguh mencabar kredibiliti dak boboy termasuk org2 yg berada di dalam dak boboy..dah rase nak mengamok jerit2, 

BALIK LA WOIIIII, XYAH NAK SHOPPING SANGAT LARHHH ! AKU DA PANAS HATI DA NI TGOK KORANG JENJENG BEG PLASTIK SOGO TU SMPAI XNAMPAK KAKI !! 

eh sakit hati sebab terperangkap dalam jem ke, sakit hati tgok org shopping..ekekekeke..entry tiada gambar sbb mood dah ke laut..cik JM yg tgah drive penuh kesabaran tu pown cik fadh rase nk gigit2 tahan sabar..dari kul 12 smpai la nk dkt kul 3 baru terlepas dari susur jalan sogo tu..yaAllah mcm mane la org2 ni dok k.l hadap jem sebegini rupa..bagi cik fadh 2 hari je la dok k.l, kejap je boleh dapat darah tinggi kalo cenggini keadaan hari2 nk g keje..huhhh !

sampai je area Pavillion tgok opis da tutup..siakkkk tol ! opis tutup kul 3, so mmg xsempat..dari jauh ku datang, tp hanya kerana kau SOGOOO, aku xpt truskan misi..so park kete, lepak pavi seharian dengan kak ita, kak ipar dan pejal..perot da lapar, jadi haruslah berlari2 ke 1st floor mencari ini ;)


dumpling fish noodles : slurppppp xpandang kiri kanan dah..dumpling tu mmg sodapppp tp noodles die  xsodappp..huk huk..

name pown makan xpandang kiri n kanan, so dish yg len, xsempat mak nak amik gmbar..toleh2 da licin..hak hak..kebuloqqq naaa !

so gedebuk gedebak borak dah jam 4 ptg..pejal pown nk grk trun seremban..

tq pejal n cik JM..dua2 kua not rm50 tuk bayar..berebut plak nk byrkan..
tau td amik yg lg pelik2 skit..hik hik..

cik JM punyer la pakai smart nk ke opis..sekali opis dah tutup..
jalan kt pavi pakai smart2 ngan suar slacknyer, org pndang atas bawah atas bwh..
hakuuu tauuu gelak guling2 sajo..

awai2 da ckp pakai je smart kasual, tp nk gak pakai formal..
kan dah !

area 6.30 ptg kami gerak trun seremban nk jumpa partner baru..alhamdulillah makin ramai partner bisnes, melaka, seremban, jb..sumer berkat usaha partner2 yang lain..ade usaha pasti ade hasil..insyaAllah..terharu jugak dengan salah seorang partner bisnes cik fadh merangkap member zaman belajar di poly dulu yang berterima kasih pade cik fadh dan partner2 yg len yang menunjukkan peluang bisnes ni pada diorg smpai diorg bole kumpul income yg bnyak dan da set masa tuk kahwin tahun depan menggunakan income tersebut..alhamdulillah..cik fadh pown tgah gigih kumpul duit kawen ni..ekekekekeke..

after lepak seremban, kami berdesup balik melaka tuk sertai rakan2 sekerja cik JM bt BBQ di pantai klebang sambil karoeke..sesampai bnde sumer da siap bakar..makan sampai tersandar..diet sume letak tepi..sekali sekala dpt harus telan sumer..sampai rumah area jam 2pg..mandi dan trus tidoo..zZzzzz

oke tu saja diari sabtu yang ingin dimaklumkan didalam diari online ni..bukan nk bgtau korang pown sebenarnyer..hahaha

sayang xde gmbr..mmg segan nk amik gmbar lately ni..haha lgi 1 xde sape nk layankan cik fadh ni bergambar..cik jm amik gmbar manjang gegar je, tu yg xkuasaaa nk bergambar tu..hishh !

cow !


10 July 2012

xde topik tp ade cerita..meh !


rendu nk update blog tp xde idea dan gambar nk diceritakan..
kebetulan semalam sempat lepak ngan partner yg bt touring kt melaka tuk 1 week ni
so amik gambau..tp gambau cik fadh je..yg len sibuk ade kes biz..

meh layan..

instagram : tatau la knape muke ini begitu suci sekali..huk huk

kabur ! ee tangan pengkar btol dak JM nih !!!


ngeeeee gudddd ! dak JM kate "ee syg suke bt mulot mcm tu, cube sopan/ayu skit"
cik fadh balas "xreti der nk jadi pompuan melayu terakhir, erghhh!"

 sejak 2 3 menjak kekonon nk dediet ni, botol kuning tu ke hulu ke hilir cik fadh hangkuttt..
mmg xlekang kt tangan..btol mcm tu 1liter, so dlm sehari tu ade la 2 1/4 kali topup air..
kekerapan g toilet xyah cakap la..penat nak layan tp kang kene batu karang plak..
kene layan jugak ke toilet..

heharap sebelom raya badan bulat ni bole jadi badan yg sweet-sweet gitu..sambil mengimbas raya 2 tahun lepas, begitu manis berkurung moden, ramping jugak..tp tiap kalo lepas raya hancusssss !
teringin la jgk nk bergaya mcm trend2 skang ni tp bile gemok skit rase kurang yakin nk pakai maxi dress ke ape..sobssss ;(










break...















tidak lupe pade dak boboy tersayang yang telah banyak berjasa dan bagi hadiah yang terbaik bulan ini..





terpaksa bayar saman tuk ko boboy..awat la ko laju bebenorrr kt highway boy..mata mata kemain banyak skang..dorg tangkap gambar ko tanpa izin ko pown tau boy..gambar mengaibkan plak tu tang bontot !
 nak ngaku tu bukan ko boy, diorg bg bukti gmbar bontot ko boy so
mmg sah itu kau boy..kenape la ko ni boyyy..ape nk jd ni, da start nakal-nakal !

balik beli rotan khas tuk ko..siap ko !