Pages

06 March 2013

Majlis Kesyukuran


Assalamualaikum semua..ya Allah sumpah rindu nk update blog sebab2 musabab datang dari diri sendiri jugak..nak salahkan hati, hati setia pade blog, tp kalo pergerakan xde pown xgunaaa..hahaha..tapi cik fadh still rajin blogwalking kt blog2 korang membaca membaca dan terus membaca, komen je jarang..hihi..mood membaca xpernah luput tapi mood menaip tu seakan2 pemalassss membuak2 skit..huhu..

oke nk share, semalam cik fadh buat majlis doa selamat skit sempena perniagaan cik fadh yg semakin hari semakin berkembang..alhamdulillah, penghujung februari kelmarin cik fadh dpt achieve 1 target, dan sebelom2 tu lagi cik fadh da nazar dalam hati, mase nazar ni tgah lena tau tp tersedar..rase nak achieve tu smpai buat tido jadi xlena, kejap2 terjaga kejap2 terjaga..tu yg bila terbangun trus tanpa sedar da bernazar dalam diri..kalo dapat achieve target bulan ni cik fadh nk bt majlis doa selamat n makan2 sikit utk partner2 cik fadh..dan alhamudlillah ape yang cik fadh inginkan ditunaikan oleh Allah s.w.t..syukur atas nikmatMu ya Allah..




pavlovaaaaa nyummmyyyy !!! gmbr makanan len xsempat amik..huhu


penat, letih bekerja berusaha, tp i'm really fall in love wif what i'm doing rite now ;)
kan muke bahagiaaaaa tuh...huhu..


so ada lagi 1 target cik fadh nk capai b4 end of april nih..semoga segalanya dipermudahkan..
alang2 menyeluk pekasan biar sampai ke pangkal lengan..!

EUROPE on OKTOBER !!! in sya Allah...


Dan syukur alhamdulillah jugak, dalam sibuk2 uruskan bisnes sendiri, tp murah rezeki cabang yg len plak..smpai ada yg request tuk jd bridal terjun die tuk bt mini pelamin..alahaiii sayang, kalo la cik fadh xtumpu pada bisnes, da lama cik fadh terjun ke bidang tu..huhu tp apakan daya, cik fadh xnk buat sesuatu kalo xde kualitinyer dan terkejar2, lg 1 xde level of confident nk btkan tuk org, takot xbole penuhi kehendak hati org tu..huhu..so sekarang cik fadh hnya menyewakan shj barang2 yg seciput tu..

hari ni ade sorang request nk sewa lengkap semua barang2 diy mini pelamin cik fadh hr tu..nak sejibik sebulat mcm mini pelamin cik fadh jugak..tp sayang ade certain barang bukan kepunyaan fadh..so cik fadh sewakan semua yang ada..n then die kene bt sendiri la sbb cik fadh mmg xdpt nk tolong bt kan..
xbole janji masa sebab skrg masa tu sgt2 berharga pada cik fadh..tumpuan hanya 1 je..

kuantiti xpenting, tapi KUALITI tu precioussss ;)


9 comments :

cik mah said...

Wawa...bguslah cik fadh...makin maju..apakah rahsianya..ehheh

Alyn said...

sedappp nye pavlova tu cik fadh T.T

cik fadh said...

cik mah : tq puan mah..hihi rahsianyer usaha..in sya Allah...huhu

cik fadh said...

alyn : sedap gile ! huhu

Ena's Palace said...

wahhh..semakin maju..bgus la fadh..sementara muda dan bertenaga kejarkan ape yg rasa perlu....

gud luck fadh...

Cik Puan Rara said...

wahhh semakin maju,tahniah.

missGogreen said...

tahniah ..bertambah la tabung kawen awak :D

cik fadh said...

alhamdulillah..trima kasih semua ;)

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah..pavlova..nyummeh :)