Pages

02 April 2013

Review E-Day : Hantaran


Ermmm lambat sungguh la nk tggu smpai abis review..xreview kang xde kenangan pulak..kedekut nk share pulak..huhu tp nk menaip ni bukan main malas lagi padahal bos dah 4 hari cuti weyhhhh dan hari ni hr die da masuk keje da pown..da busy bru ade mood menaip blog..apakah?? 4 hari sblom ni buat ape??? membace dan trus membace...stresss gamaknyer ! hahaha

Jom tgok hantaran cik fadh time tunang hari tu, brape ek? lupe dah..yang dijanjikan 7 berbalas 9, tp yg diperoleh 10 berbalas 11 dr pihak lelaki..biasalah tu, ade yg dok menambah saat2 akhir..alhamdulillah murah rezeki..kata tunang kan, so the hantaran so-so je la..tp ade terlebih so-so jgk..sesaje nk bg adiah..hik hik..


Hantaran Cik Fadh kepada Cik JM :

Diolah digubah sendiri oleh cik fadh tang bunga tisu kembang mekar tuh yg dok ngulit sebulan sblom majlis tu smpai buat kelas kt office tuh tuh tuh...hahaha..then cik fadh ade buat tutorial kat SINI ..sila2 jenguk hok nak bunga lagu tuh yeah..then nk gubah cik fadh bt bersama akk cik fadh..cik fadh xreti lah..pestime kami bt gubahan sndiri nih..sebelom ni sume anta kt cik kiah...hehe

hasil tangan cik fadh bersama pektam ;) kelam kabut skit time ni..

Baju Kemeja ;) 
smpai skarang suka tgok cik JM pakai kemeja ni..nostalgia sungguh !

Jam Tangan Fossil ;)

Sejadah ;) 
cik fadh jatuh cinta dgn corak dan kelembutan sejadah ni..rase nk mntak balik..haha

Buah-buahan ;)

Bunga Rampai ;)
pemberian ini sbb dah xde idea nk bg ape..kiki

Manisan coklat cecampur ;)

dan ade lagi 2 hantran tp xde gmbar ekslusif..OP lupo kot..xpe yg tertinggal tu kek dan bahulu je..huhu


tu ade 2 dulang kosong, 1 tuk kek SR dan 1 lagi tu sungguh fadh xigt apo ko bondo ea..ya Allah bnyak sungguh makan semut !!!


Hantaran Cik JM kepada Cik Fadh :

Semua hantaran dari cik JM berjumlah 11 dulang, dan semua dibuat dari hasil tangan  kak long dan along die..cik fadh amik tau amik berat, tp cik JM xpenah kasi tau..rahsia sgt lah hai..poyo giler! warna pown poyo xnak bgtau..erghhh ! stress fikir ape bnde la mamat ni poyo sgt pasal hantaran ntah..kot ade duit hantaran i sekali ok la uolss nk poyo poyo kan...hahaha..

Sireh Junjung ;)

Sejambak Kain Pasang ;)
sejambak??

Seutas Jam Tangan Bonia ;)
bab jam tangan ni kan, nape kami xamik same brand ek?? 
panjang critanyer dan xkuasa la hai nk bercerita..semua berkenaan design kenan xkenan je..hihi

Cincin ;)
siap lampu lip lap bagai..idea cik JM !

Sebakul buah buahan ;)

Sebakul Gula Garam ;)
haa yg ini mmg tradisi belah cik JM kot..bagi hntran gula balut cecanttik jd lobak mcm ni..kretip !

Sejambak Ferrero Rocher ;)

Ade 4 lagi pown xde gmbar..kek jgk dan beberapa yg len..jap tnjuk gmbar penuh..


oiiii gmbar ni pown xde semua brg hntaran..ade lagi 3 ape ek, satu puding dlm peti ais, yg lagi 2 ape ntah..ke 10 je?? haha sungguh pelupaaaa iuols...


Oke so itu sahajalah hantaran masa majlis tunang cik fadh 3 bulan yang lalu..hoii sungguh lama nk review smpai dah xde feel nk cerita pung pang pung pang kat blog..huhu..

Tema hantaran xsame kaler dengan si tunang ke pentunang ke, tp same kaler ngan khemahhh ! hikhik jadi ler nok..nmpak jgk la ketengahhhhkan tema biru pink gituuuu !


Ok till then..c u next entry yg  mungkin makan minggu jgk nk update ;)


15 comments :

Nieyl said...

cantik hantaran nyer...

Rina Ellisa said...

nice hantaran2 awk :D

cik mah said...

Cntik...eh khemah kita samalah..biru pink...

eddany @ WE said...

nice decor... simple but nice!!! :)

cik chinta said...

ctik r

myrah said...

cantik & simple :)

Namee Roslan said...

sekarang trend pakai bunga kertas crepe tu kan. :D skang pelamin pun org guna kertas tu :D

cik fadh said...

tq all ;)

namee !!! eksaited blogger femes komen kt blog picisan i nih..hihi

Cik Puan Rara said...

wow meriah jugak.congrats dik!

missGogreen said...

cantik..kreatip tgn cik fadh :D

.ciknoey. said...

Suke sume gubahan ko!!

berry said...

tergelak aku bace yang hantaran cincin ade lampu lip lap tu. kekeke. kelessss ade lampu lip lap nokk.

Princess Feyqa said...

yg part lampu lip lap tu cunsss hehehe

CintaZulaikha said...

simple jek hantaran, tp comel...:)

Anonymous said...

Your cuггеnt write-up hаѕ
proven helpful to mysеlf. It’s eхtremelу informatіve and you aгe naturаlly quite eхperiencеd in thіs
fielԁ. You have got openеd up our eyes in order to varyіng opinion of thiѕ particular subϳect using intereѕting anԁ reliable written сontent.


Feel free to surf to mу webpage :: phentermine online
Feel free to visit my site buy phentermine