Pages

09 April 2013

Review E-Day : Outdoor wif BFF


Assalamualaikum uols...oke 8 hari dari trikh update yg lepas..8 hari ni bnyak yg free tp malassss kan..xley bt ape la..so rini paksa rajinkan diri demi meninggalkan suatu kenangan di dalam diari elktronik tuk cucu cicit nnt..ngeeee ;)

so nk share pic outdoor pulak..mase outdoor ni, cik JM dah xde dah..awal die balik sbb die bawak rombongan keluarga yg lain kan..tapi xpe lah, i is ok je uolssss sbb bff i ramai yg gile kamera ni..kihkih..tmpat outdoor pown xjauh mane memandangkan OP cik fadh ade urusan urgent jd cik fadh sgt memahami..harga tuk OP pown berpatutan utk certain2 shj jadi kita xbole la aspect bnde yg lebih2..hheeee..so didepan rumah sajooo..dok taman tp rumah mengadap pokok getah, then kt tepi taman ade satu kawasan lapang yg kebetulan ade tan tan kosong yg agak unik..eh paggil ape ha mende alahhh tu? lupe la..jom tgok gmbar..

Ok nmpak background kt blkg tu..ha tu maksud cik fadh tan tan kosong..ngeee


ok let start..so bff semua ape gaya kita nk bt ni..cenggini cenggitu..haha smpai tika garu2 bahu..org garu2 kepala..
dari kiri : moon, dibah, cik fadh, dilah, ain dan tika..ain dolah MUA sy xde dah time ni sbb nk balik awal ade hal..die la yg suh cik fadh repeat outdoor sbb die nk join..hoii xkuasaa mak nak ! 

1st : ambillah cintaku..fuhhhhh terbang terbang..fuhhhh !

2nd : hatiku hanya satu .. kihkih..yg si tika plak xnk bg hati..ish !

tikah tu, die ttp xnk bg HATI dia..!! haha

oke anak2 beraturrrr..mommy nk gerakkk ni ! punye la besar cik fadh ni smpai ank lg 3org xnmpak dah..haih !!

eh jap, kain mommy tersangkut..tgok muke memasing pown xready!! alahaiiii ank2 mommy !

oke one !

ok two !

oke three !! lambungggg ! siapa kawen dulu dia dpt !!

cik fadh baling senget, dorg pown kejar senget ! btol2 nk kawen nih !!! kakakaka

last !

dah xyah rebut2, kitakan sama tinggi sama rendah, nk rebut2 smpai kepala bertemu kepala, asik moon je lah yg dpt..ini tidak adil !! hahaha

aih berebut lagi !! kali ni lebih fair sebab semua duduk..cuma ain MUA cik fadh tu je kene baring sbb antara kami bff die adalah paling tunjang sekali..haha

disebabkan ain tunjang jgk lah so die kene duduk belakang ! haha

hujung2 semua galah2..moon galah, ain tunjang ;)

Alhamdulillah cik fadh dikurniakan sahabat2 yang baik, yg setia yang menyokong yang mesra, yg kuat ketawa yang saling sayang menyayangi yang mengambil berat yang gila, yang banyak mulot yang yang lah bnyak lagi yang..sahabat dunia akhirat..semoga ikatan ini tidak akan berakhir..tiap kali balik pilah, mst nk lepak cendol bustand pilah..haha..love u EFLIB !


outdoor cik fadh dan cik JM ?? ni haaaaaa...

kanda nk pulang ke kanda? 

ye lah, kanda pulang duluuuuuu ye dindaaa..(bt muke ngejek!) cisss !

xpe xpe kanda pulang lah..dinda is okkkk ! dinda nk g outdoor ngan bff dinda..kalo ade kanda bukankah menyibuk sajeee...kakakaka..



oke itu sahajaaa...tata jmpa 9 hari lagi 4 next entry ! hik hik..;)


11 comments :

Farhana IezAna said...

seronok je tgk korng ambk gmbr..gmbr pn cntik walaupn ambk gmbr sendiri je kn..

gud luck utk weeding prep pulak ye..

khadijah said...

ok la tu cik fadh, gambar semua cantik2.. nanti print je beli photobook, kenangan tu :)

cik fadh said...

tq all ;)

cik mah said...

bestkan dapat amik gmbar ngan kawan2..ingt nk amik juga hari tu,.last2 hujan..xxjadilah.,.huhu...tahniah ye...

Namee Roslan said...

wah seronoknya. namee memang tak merasa sangat lah nak tangkap gambar banyak mcm ni sebab partner namee ni jenis pemalu . wuuuu. gambar kahwin pun sikit sangat2...sobs. hehe

orked violet @ SYA said...

hahaha. comeL giLe post rmai2 rebut HB. best2!! =)

Zana Adieyza said...

meriah sangat2 tau dpt buat outdoor mcm ni.. nnti kahwin bagitau akk awal2.. nak sangat dtg wedding cik fadh comel ni tau..

cik fadh said...

k.zana : haha harus wajib invite akk tau !!

:: NisaAlwy :: said...

ayooo fadh yg gegar2 & testing sume msk..huhuhuh..

Aty_Fared said...

Cuuuuunnnnnn....!!

Anonymous said...

Hye sis,i nak email u ,nak tnye psl bju tunang. Please reply asap. Ni email i zizan-rooney@yahoo.com