Pages

17 July 2013

Iftar di The Royale Chulan Hotel


Diam xdiam dah masuk 9 hari kita berpuasa..setakat ni alhamdulillah dapat melaksanakan ibadah puasa dengan menahan diri dari lapar dan dahaga..cuma belum berkesempatan lagi utk menunaikan solat terawikh..;( harap ade kesempatan nnt utk menunaikan solat terawikh bulan puasa tahun ini..in syaAllah..

Dah 9 hari pose, 9 hari jugak lah penuh dengan jemputan berbuka puasa diluar..cuma semalam je dpt berbuka dkt rumah sewa sbb cik JM dah terbang ke Langkawi uruskan partner disana..so tinggal la sorg2..sobsss ;( tp best jgk, makan sambil bersandar dkt bean bag..syurga je makanan masok tanpa perot sendat..kiki..

Mukadimah kemain panjang lagi..halahhh halahhhh...nk cter pasal Iftar dgn Team Leaders dkt The Royale Chulan Kuala Lumpur..utk pertama kali dlm hidup dpt berbuka puasa di hotel 5 bintang, syukur..terima kasih kepada our leaders sbb sponsor Iftar kami kelmarin..mmg terbaiklah..semua sedap sedap !! banyak choice dan servis tip top..bayaran pown xla mahal sgt, berbaloi dengan apa yang mereka sediakan..so sape nk try bole terjah The Royale Chulan Hotel..ni rate die..




hye ! 


tuk ABC & cendol shja..blink !

besar lg crowd die sbnarnyer..

xcukop pinggan sndiri, amik pinggan tunang..-__-'





Um Ali dan Bread Butter wif vanilla sauce ni adalah dessert die paling terbaik ! 
cik fadh repeat 2x !! ngeeee ;)

mane sy?? hiii




and last but not least !


tersandar kekenyangan !

oke dat's all..sory kalo menggangu emosi puasa korang..hihi..


5 comments :

Princess Feyqa said...

eh same lah tajuk entry kte! haha
best kan berbuka kt situ?? 3 kali berbuka kt situ still rase tak cukup huhu

CintaZulaikha said...

alahai, bestnyaaaa....

e k i n ♥ y u s r i said...

ofismate ekin dpt jemputan jugak
die g

Zana Adieyza said...

wah, sampai tersandar cik JM.. hahhaa...

pergh, banyaknya menu.. mesti sedap ni..

orked violet @ SYA said...

lapa lapa lapa... hehehehehe