Pages

29 December 2013

I-City dengan Mak Ayah


Assalamualaikum...

Ni cerita 2 minggu lalu..bawak mak ayah gi jalan2 I-City..this is my 1st time..kesian kan? orang dah naik muak pg sana, cik fadh baru pg sekali..haha lantak la, ape yg menarik I-City ni, xde ape pown..biase je cma aku rase best sbb dtg bawak mak ayah..tu je..ye la sejak da besar2 dan pndai jalan2 sendiri ni, mmg jarang berjalan dgn mak ayah..selalu pg sendiri2 je..sedey tau..tahun depan harap dpt plan percutian dgn family..mmg da niat, harap dimurahkan rezeki..aaminnn

atok dan tok ma aqil..kejap mase berlalu..dah jadi atok dan nenek real !

  

Muhamad Aqil Qayyum . ank buah pertama ;)

Sejak jadi atok dan tokma ni, atoknya kalo cucu xbalik kg, sanggup je drive naik cheras nk jmpe cucu punye pasal..malam2 pown sggup je redah Lekas..haihhh la atok..


my lovely mom yang super cerewet & sentiasa berfikiran like org2 muda jgk..

mcm da kurussss la, tp berat xtrun pown..erghh !


ini adik cik fadh yg bongsu..she so big than me..hahaha

Aqil & her father..abg sulong cik fadh..so big also..mihmihmih


and lastly my beautiful man & woman in the world ;)
Selamat Menyambut Tahun Baru Ayah & Mak..

Semoga tahun 2014 membawa seribu satu kebahagiaan buat kita sekeluarga..ahli keluarga yang makin bertambah dan membesar..adik sayang mak ayah..walaupun ank mu ini pada penglihatanmu sgt2 periang, tp akhirnya tumpah juga airmata kerana kesanggupan kamu berdua sanggup bersengkang mata datang ke Melaka malam itu bila anakmu ditimpa ujian yang berat..yaAllah muliakan lah kedua ibu bapaku dan jadikan aku anak yang solehah yang sanggup berkorban apa sahaja demi kedua ibu bapaku ini..aaminnn..



3 comments :

Cik Puan Rara said...

wahhhh sonoknya bawak mak ayah g i city.nt akk nk bawak family akk gak.heheh

dalila said...

yeahh..mggu dpn pun nk gi sana ;D

dada said...

kalau siang mcm tade pape sgt fadh. masuk snowwalk n trick museum tak