Pages

15 December 2013

susahnyer nk decide tuk doorgfit ! help !

Assalamualaikum...

Sabtu ahad balik kg. Kuala Pilah..bonda da rindu sgt smpai buat ayat2 sentap kt FB bgtau rindu kt anak2..haishhhhh ! omak cik fadh gitu lah..kalo ank2 semua lame xblik die akn bt ayat sentap kt inbox bgtau "meleleh air mata igt kt anak2" . serba salah dibuek ea padahal bru yo balik 2mggu lepaih..

Bile balik, topik yang dibincangkan yg xkan tamat selagi xnikah adalah persiapan majlis..erghhhh ! topik hangat kali ini adalah "cenderahati kepada tetamu" . Kite nk gini, mak nk gitu..masalahnya yg die nk tu rumit2 jgk means benda berisi dlm kotak, nk ade itu nk ade ini, nk letak tuala nk ltk kuih la..mano satu ni??..alahaii omak, sapo la yang nk mengerjakan doorgift tu sume nnt..jenuh dok bersimpuh nk ngulit tu je..dapek kek orang, tolan pastu sumo yg xbole tolan dibuang ea..kan kan kan??? lg 1 omak nk bg lelaki lain perempuan lain..laaaa?? xke leceh tu mak oii...

So b2b / ex-b2b / m2b atau lom 2 be kalo ade any suggestion link about doorgift please share ngan cik fadh..nk bt proposal terbaik dgn omak sey ni..kite xnk die ssh..kite nk die senang hati je nnt hari majlis..xyah pening2 pale nk bg org tu lain org ni lain..nnt takot tetamu pown kecik hati kenapa si peah dpt kotak, si bedah dpt pelestik je..nape si mat dpt tuala, aku dpt gula2 je..ha gituuuu...so cik fadh nk cari doorgift yang bole disimpan kenagan, nice lain dr yg lain, boleh digunakan dan paling penting sume jantina suka dpt bnde tu..haha..kek bahulu ape sume tu omak cik fadh xnk..die kata ape, nnt sedara mara die dtg dr jauh, bawak balik bahulu je xberbaloi..lorhhh gitu plak..ok2 foineeeeee !


this is my mom !


meh suggest link kt cik fadh meh..sharing is caring ;) love !



7 comments :

Puan Dotted said...

fadh..join la group all about majlis perkahwinan kat fb..bole browse macam2 doorgift..hehe

cik fadh said...

Puan Dotted : really? wuaaa tatau pown..hehe tq dotted..love u !!

Ayue Idris said...

waaa...cik fadh!! kt same laaa...hehe..engt nk setel bnd ni smbil2 yg lain..tp yg ni pun da pening nk pengsan..huhu

cik mah said...

Bg tasbih skali ngan kotak...cik mah mmg ade wat tasbih untuk gift kawin..jemputlah like pages cik mah...tasbih cintaku...

cik fadh said...

ayue : peningkan..settle bab ni lega la skit hati ni..arghh stress!

cik fadh said...

cik mah : da suggest dah kt mak, tp mak kata cube cri yg lain dlu..hhu pening layang datin ni..

Puan Dotted said...

fadh..nk menyibuk lg ni..trend skang byk bg custom made yassin/mathurat...kalo makanan, byk bg pretzel mini macam2 flavour..hehe