Pages

13 February 2014

Preps Wedding : Theme colour


Hi all's !

Serius mase bnyak giler mase sekarang, free sgt2..kalo nk upate blog dalam sehari tu bole bt 10 entry aku rase tp disebabkan hati xfikir blog, so blog ni terabai mcm tu je..ape yg aku suka skrg hanya blogwalking blog2 korang..then satu lagi hobi baru iaitu melayan drama2 tv dkt gengtube.com..terbaikkkk ! ekekekeke....xheran pown kalo terlepas episode ariana rose ke, bukan kerana aku xcinta ke, projek memikat suami ke..xkesahhhhh...muvee yg dah skip2 kt wayang tu pown xkisah sbb aku ley layan free je kt gengtube.com ! lajuuu wooo ! tp muvee luar xdok la..kene gak tgok kt wayang..hehe..

Ni tinggal lg sebulan lebih je ni..ramai dah kawan2 dok sibuk tanya tema aku ape..tema kawen ape ape n ape..oishhhhh trus aku down la ckp pasal kawen ni..haha sbb ape, sbb smpai skrg aku still xpg2 butik lagi fitting baju..alahaiiiii hari2 trun semban tu tp still xsempat nk jmpe kak aini sbb kak aini free time waktu bekerja..itu yg xdan tu..huhhh !

Ok, tema kawen aku nnt kaler die adalah turqoise purple !!


Ini dress kawennnn i nanti..wahhh teringinnn nk dress ombre ombre gini tp g la ko carik seluruh pelusuk butik kt malaysia ni, lom jmpo pown..so xyah berangan ! aku pown xnk ! haha


Maybe aku dgn my sis hari sanding nnt akn nmpak gini..sorang amik kaler turqoise, sorang amik purple..tp akk aku da book turqoise..ni biru turqoise kan, sbnarnye kitorg hijau turqoise..so no choice, aku amik purple ! ermmmm ok aku kene sukakan purple..sbb tgok majalah kawen mawen ni, purple colour yg up balik tuk trend wedding 2014..so okeeee kan je la...huhu

Skirting tuk canopy nanti pown maybe amik kaler theme ni tapi aku raseeeeee mcm dah xseswai lah sbb kaler baju kitorg dah gini..akk aku ler ni,,die ttp nk baju tema turqoise purple..bagi aku biarlah tema kaler je gitu, baju kite amik kaler soft light2 je kan, x pown kaler2 pastel..tp dio xnakkk ! erghh..tape2 nnt kaler skirting ni aku akn bncg balik dgn caterer, tukar skirting kaler lain..

Doorgift pown aku tempah kaler gini..tp aku tatau la lagu mane rupe DG aku tu nnt sbb 3 minggu sblom wedding baru bole dpt..hopefully nice..owh ye, aku juz tempah yassin..yess mmg tu niat aku dr dulu2 lagi mmg aku nk bg something yang org bole bt amalan..i dun care ramai yg da bt, kazen2 aku pown ramai bg yassin, i dont mind..i ttp nk bagi yassin again..mak n akak aku pown xberani bantah ! hehe peacee ! ngeeee

meltingggggggnya tgok HB ni..tp HB aku hari sanding nnt aku xsure mcm mane sbb tu nnt mak andam buatkan fresh flowers..maybe colour2 soft je la kot..

uishhhh nak sgt kad kawen gini..siap ade kad jawapan dan sampul duit..huhu tp jangan berangan la hai !!
ko hengattt ko family mandagieeee..ekekekeke...berangan xsalah tapi aku pown xhinginnnn ler bazir duit dkt kad kawen semata2 yang at the end diamnya dalam rubbish ! no no no !
so kad kawin dah siap dan baru td final design..siyesss simple sesimple2nyer..xpe aku ttp suke kad kawen aku biau ler simple pown..kad kawen sndiri kan, sedapkan hati..hehe

uuuuu how i wishhhhh my wedding cake is like thisss ! wedding cake caterer sponsor katanyer 3 tingkat, disebabkan kitorg 2 pasang pengantin, aku mntak die bg 5 tingkat ! bahahaha..but he said, he try..sbb tinggi2 sgt pown ssh jgk..whatever ! saje kasi tekannnn dorg skit..hehe kalo xdpt, xpe lar..i ok je..tp kalo bole nakkkk jgk meraseee ! gedik!





Oke2 dah la..penat gak berangannn ni..annoyinggg je angan2 aku ni padehal aku xbt ape2 tindakan pown..sume cakap mulot je..ntah ape hasil aku pown tatau..hikhokhikhok...bagus korang ni bace sampai abis, layankan je sume anggan2 aku nih..kikiki

sila cakap wahhh cantik ! please !


ok till then ! tata !



8 comments :

myrah said...

ok cantik!hehe

S. Faezah said...

nice kaler cik fadh..x lama dah tu..g fitting cpat2..hehehe

cik fadh said...

myrah : hahaha tq kakak cantik !!

cik fadh said...

Faezah : aaalaaaaa...

Yna said...

wah, tanteknya theme kaler cik fadh..
tetibe terjatuh chenta la puloks..
hehe..

all da best..=)

Princess Feyqa said...

Wahhh warna ni buat fiqa terpikat gak dulu! Tp fiqa suka pink so jwbnye pink turquoise la majlis fiqa hari tu hehe dah x lama tu dear.. Berdebar x?? Hehe

cik mah said...

Aaa...gream ngan gmbr budak yg last tu...cntik sngt warnanya..aa..purple jadi trend untuk thun ni...gud luck preparation...

wahida said...

gabungan kaler yg sgt cantik!!
serius tak tipu tau!!