Pages

27 March 2014

Preps Wedding : Jemputan Untuk semua blogger ;)


Assalamualaikum...

Akhirnya masa2 yang senakkkkk tibe dicorner corner..ayat pown ntah pape..punye la perasaan kacau sekarang dek nunggu hari..mcm2 nk kena buat, rase mcm nk tambah lagi seminggu please!!!

Hari ni last kerja, last jumaat sebagai bujang, last keje opis sebagai bujang last itu last ini..mcm2 jenis last..yaAllah mcm xcaye je pejam celik pejam celik harinya da makin dekat..semoga kami dilindungi Allah s.w.t..

Dengan rase rendah dirinya sy ingin menjemput blogger2 yang mengenali sy, di alam maya ini ke Majlis Perkahwinan saya yang akan berlangsung di Kuala Pilah Negeri Sembilan pada 5 April 2014 nnt..ramai ikutkan blogger2 sy nak ajak tp nak contact direct tu alahaiiiii mcm susah lak..kakaka (alasan).. ade yg friend kt FB kt IG da aku invite tp kt blog ajak guna entry je la ea..sume org bole bace so nnt mane2 yg aku terlepas pandang tu xla sentap..ekekeke...dkt fb aku invite cek satu satu nama pown ade je yg terlepas pandang..da la masing2 dok inbox aku ckp "fadh xajak akk ke wedding fadh nnt ke?" Allahuakbar, rase mcm da select da nama semua nama..nk igt satu2 mmg xmampu weyh..maaf kawan2 kalo aku terlepas pndang nama korang tp aku ajak semua la..aku xpilih2 orang..datangggg tau! hehe..

nahhh kad !! ngeeeee ;)






Doakan majlis fadh berjalan lancar dan mengikut piawaian yang dikehendakki..
wish me luck !! 

jmpe penghujung April..hiks ;)





15 comments :

Miss Hidy said...

Selamat pengantin baru..cantik kad kawen..:)

cik fadh said...

terima kasih miss hidy ;)

Fiza Basman said...

Congrate dear. Nice card :)

Princess Feyqa said...

Congrats dear! :) mesti berdebar kn hehe

Yna said...

Congrats cik fadh..dan selamat pengantin baru in advance..semoga semua berjalan dgn lancar ye..😊

Fiq Fikri said...

Nk dtg boleh Tak hehehehe

myrah said...

dah dapat kad!tp minggu ni ada kenduri pulak dekat rumah..hukhuk :(
nt rajin2 buat entry tau, ceapat2!hehe
semoga dipermudahkan segalannya ok :)

misz sheyla said...

congrat....

aIEn said...

tahniah & selamat pengantin baru!
semoga majlis bjalan lancar n dipermudahkan segala urusan =)

S. Faezah said...

waa..sudah smpai masanya! congrats cik fadh..kite doakan selamat semuanya :D

cik mah said...

Ala2 comeynyer gmbr pre wedding...selamat pengantin baru dear...semoga bahagia selalu...maaf xdpt nk g...klau boleh mmg nk g...ada wedding kat kelana jaya...

KorN said...

hye cik fadh... wah, semakin dekat dah tarikh nya... hehe...
tahniah di ucapkan dari korn ye...

kartini marzuki said...

Dah lepas pun majlisnya... beribu ribu tahniah fadh. tahniah. tahniah sekali lagi. Happy tengok orang lain happy. weeee :-)

kartini marzuki said...

Dah lepas pun majlisnya... beribu ribu tahniah fadh. tahniah. tahniah sekali lagi. Happy tengok orang lain happy. weeee :-)

~Nor Arena~ said...

selamat pengantin baru akk.. hehehe...

jemput singgah sini.. boleh comment2 apa yg perlu diperbaiki.. ina pun b2b 2014.. ^_^