Pages

13 March 2014

Preps Wedding : Makin sibuk !


Assalamualaikum semua..

Tenggelam timbul tenggelam timbul je skrg..hahaa..lagi 3 minggu atau lebih tepat lagi tinggal lagi 20 hari menjelang hari bahagia..subhanallah rase makin lame makin cepat masa berlalu..rase nk suh benti sekejap bagi bernafas skit dada ni..

Dalam2 kata xnak hari tu bt pre-wedding, akhirnya ade perkara2 yang mendesak jugak tuk buat jgk, fikirkan tuk banner, tuk photo booth nnt sbnarnyer..belek2 gmbar lama berdua alahaiii bnyaknye yg "selfie" syok sendiri, nyampah tgok gmbr2 tu hai..kiki..yg jauh2 xde, sume yang dekat2..ehemmm..haha! So dengan xde persediaan ape2, last week buat keputusan, dan2 tu jgk beli baju on9, order helium balloon sume lah..photog pown men rembat mane2 photog yg mase die free..alhamdulillah kawan baik cik tunang sndiri..harga pown dpt diskaun member..hehe...gmbr pre wedd lom dpt..nnt2 la share ea..lps kawen ke..hehe..tp ni ade gmbar gedik2 sndiri amik pakai nset..ni yg poyo2 la..


ouhh die kalo amik gambar, gaya mmg xnak kalah !


dress ni beli kt poplook..meleret2 labuh even da pakai 4inc /5inc heel..
brand katik2 je aku ni..sobsss


iklan ketiak !




oke itu jo ada dalam hengpongg.. !

sattttt ade lagi...lupe lak nk letak version selfie..hiks










 

make-up sndiri2, asal ade je..tgok kening kening..puas nk lukis tu..bersepah sgt !


doakan aku boleh handle sume hal2 kawen mawen ni secepat yg mungkin..malas nk pikir lagi dah..selagi xtibe majlis selagi tu la rase sume bnde xlengkap..ahhh indahnye kalo hari ni hari ke-2 jadi isteri..hiksss !!



15 comments :

Nuriesya Nadia said...

Fadh ! Apa nama baju poplook ni ? Kita pun nak cari 1 dress nak buat pre wedd. Tapi tula die , tak jumpe jumpe. Hahahaha. Omey je gg besi. Rindu nak berbesi balik. Y__Y

S. Faezah said...

bestnya..tgl 20hari je lg nk pening2..kita tggal lg 46hari lg cik fadh T.T

cik fadh said...

nad : nad name dress ni thelma maxi dress...g tgok kt poplook banyak dress cntik2 baru masuk..huhu

cik fadh said...

s. faezah..haha ade lg 46 hari ea nk pening2..xmo pening2, cool je..hihi

Dzul Nurhafizah said...
This comment has been removed by the author.
Dzul Nurhafizah said...

Samalah date kite....

Dzul Nurhafizah said...

Samalah date kite....

KorN said...

amboi berseri-serinya muka bakal pengantin ni... senyum sampai ke telinga haa

~Nor Arena~ said...

jalan2 cini... semoga semua berjalan dengan lancar sis... :) suka tgok ballon2 tu... hehehe

cik fadh said...

Dzul Nurhafizah : yke..wah bole share sma2 ni..nk link blog..

cik fadh said...

korn : akhirnya korn akhirnya! hahahaha

cik fadh said...

nor arena : tq dear ;)

Fiza Basman said...

Lagi 2 minggu kan..Goodluck! :)

iyka syafika said...

Nak tanya..nak tanya... Mahal tak harga utk pre wed tu. Iyka tengah search psl fotogrfi pre wed.ehhehe..

cik fadh said...

iyka : fadh amik member sendiri..die offer rm250 je..hehe