Pages

27 May 2014

Nuffnang CPUV Sanofi Lactacyd on going !

Assalamualaikum...

Oke aku rase beruntung la sgt sbb kali ni CPUV masuk, aku perasan sbb kebetulan bukak akaun nuffnang semalam..tau x, sebenarnya aku dah bnyak gila terlepas cpuv nuffnang begitu shja dr awal tahun hr tu smpai la ni..ni baru aku rajin check sbb kebetulan iklan lactacyd menari2 kt bar tu kan..dlm hati eh aku guna produk ni..bole bt review ni..tu yg bukak akaun..sekali tgok die on going da..alhamdulillah..perasaan jugak aku akhirnya..sblom ni manjang terlepas je..choi !


Tgok la CPUV yg masuk sume time aku busy bt preparation kawen..mmg xsempat nk tinjau2 akaun nuffnang..xpe la anggap bukan rezeki la tu..ade jgk sen2 yang masuk tu syukur dah..hihihi..

So back pada lactacyd, lepas kawen hari tu aku trus tukar dari safi feminine wash kepada lactacyd ni..knape? sbb aku nk cuba sesuatu yang baru..dan skit2 dgr review org kata bnde ni best..harga die agak pricey drpd safi, so dlm kepala hotak aku, kalo mahal ni intipati die mst bagus..bahahaha..

Then selama sebulan lebih aku pakai ni, alhamdulillah aku rase selesa sgt..ye la anak dara dgn zaman da kawen lain tau keselesaan kt miss V kite tu..da kawin lg la nk kene jaga..pakai hari2 pown xpe, selesa je..rase fresh ! haha..tp setakat ni aku baru try yg warna PINK tu..kebetulan lactacyd sekarang tengah bagi sample secara percuma kepada semua, so cpt2 korang klik Sample Free Lactacyd . sblom tu make sure jadi ahli vip dlu tau..aku baru submit smlm..in syaAllah dlm mase terdekat ni sampai la tu..nk try sume, so bole tau yg mane paling paling best nnt..

Selamat mencuba !


2 comments :

MAT NOR said...

wow bestnya kaum hawa. tahniah, murah rezeki

cik fadh said...

alhamdulillah ;)