Pages

28 May 2014

Preps Wedding : Harga Bantal Nikah Ottoman


Assalamualaikum semua ;)

Since ramai tnya aku berapa RM kah aku beli harga bantal nikah ottoman di entry Preps Beli Bantal Nikah ni, aku nk say sorry sgt2 sbb siyesly aku mmg xde letak notification komen masuk dr korang..so entry pown mmg dah lame lg la aku xjenguk2 komen korang tu..So aku bt entry khas ttg harga Bantal Nikah Ottoman tu ea..hope korang google nanti korang jumpa la entry aku yang ni..nak email korang balik mcm da lame sgt..haha sory tau !


Macam aku cter dkt entry sebelum ni, aku beli bantal ottoman ni dkt City One Plaza sebelah Semua House..mmg aku usha bnyak kedai dlu dr segi harga then baru aku decide tuk beli..harga mase aku beli setahun yang lalu, iaitu sblom aku tunang bulan Disember 2013 dlu, 1 bantal ottoman tu harga die RM110 setelah main nego2 harga. Aku beli 2 bantal sbb nnt nk pakai nikah kan, so total RM220. haaaaa tu la die harga die..tp pada korang2 yg rase beli bantal tu membazir sbb nk pakai kejap je,  aku sediakan khidmat sewa tuk bantal nikah tu..sape area Melaka Seremban nk sewa bole contact aku 0132422846/0136195347. Aku sewa murah2 je RM30 tuk 1 bantal..ok la harga tu tuk korang duduk kejap time tunang dan nikah kan..


Time tunang aku DIY pelamin sendiri..sbb tu aku nekad beli bantal ottoman ni..




Oke semoga dpt membantu mereka2 yang sedang buat preparation tunang dan nikah ;)