Pages

23 June 2014

Mood blogging hilang tetibe !

Assalamualaikum...

Tibe2 blog aku problem since semalam lagi..aku xdpt tgok update entry korang yg terkini..die kuar 1 blog je..yg lain2 xdpt..xbest lah..aku bosan keje, aku suke membace tp kalo gini aku bertambah2 bosan dan mood nk tgok blog merudum..wuaaaaaa nape ni?? korang alami masalah ni x??

xboleh nk view more !!!

comel je Danish Eshan anak mizz tina kt situ...hehe

ke ade setting die..aku da godek2 xjmpe la dr mane dtg masalah ni..stressss !
mood hilang ! korang kalo aku xjengah korang bkn kerna ku xsudi tau..menanti2 je nk bace update dr korang sume tp nk view pown xdpt payahhhh le gini..

godek2 FB je 2 hari ni..FB yg membosankan !



7 comments :

MizzTina said...

akak pun kena, since semalam jd cenggini..tak tau nape.. nk jenguk blog lain pun dh xde mood..


ehh, malu lak anak bujang titew kt ctu.. hehehe..

Umiey Zalora said...

mmg camtu.. sama je kita..

cik fadh said...

la yke..kalo sume kene mcm tu xpe la..mgkin skit mase lg btol la tu kan..stresss jgk nih..haha

Miss Hidy said...

Haa kita pun same kena...Tensen!!!

myrah said...

sameeeee..dr semalam..haiishh..bosan!

misz sheyla said...

same la kite..dari hari isnin lagi..hari ni pun mcm ni gak... T_T

cik fadh said...

arhhhhhh stressss !