Pages

09 June 2014

Stress update Fail Meja oii !

Assalamualaikum..

Aku bosan, bosan dengan kerja yang berulang2...masuk kali ni rasenya da 3x kot format fail meja berubah..kalo ubah skit2 xpe, ni melibatkan hampir semua format fail meja dari page 1 smpai la abis..sebelum ni ubah, aku eksaited buat..bile da siap bukan main lega lagi, print out dan smpan dalam Fail Meja..then ade perubahan skit, aku tangguhkan sekejap. Next ade perubahan lagi..aku tangguhkan lagi..tgok staf lain mengomel2 tukar fail meja masing2 ikut format, aku duduk diam je..malas nk update takot ade perubahan lagi, time tu aku pown tgah busy prepare kawen kawen kan, so aku malas nk serabut otak hadap kerja yg rumit..tup2 mggu depan da smpai due date tnya status fail meja..aku??? baru la nak start tukar format..pastu aku yang pening sendiri sorang2..time orang pening2 kecoh2 aku rileks je..skrg aku hadap pening sorang2..haha padan muke aku !

Pastu nk mengeluh nk mengimol dkt orang lain, kang kene sound balik sape suh lambat buat..so aku mengimol kt blog je la kan..asal hilang stress aku ni..keje copy paste pown korang igt xpenat ke..jenuhhh la..pastu setting lari la ape la..bile paste die bertindih la, tetibe ade kotak lain ntah drpada mana dtg..arghhh !

Lagi menambahkan stress, da nama keje PA, ko rase Fail Meja bos sape yg kene buat??? cmfirm2 la PA ! wuaaaaaaa ! bru je hujung tahun lepas berhempas pulas bt fail meja die yg baru siap tatacara keje yg latest, laaa ni nk kene tukar lg, tukar format plak tuh..mampoih !!! nak mengeluhhhh jugak ! sobsssssss..bos aku dpt reminder pasal status fail meja, die bt dunno je, die tau PA die yg akn bt sume tu..wuaaaaa !

Ok dah tu je nak cakap, rase nk mkn coklat banyak2 !

kami PA2 muda meletop ! 98% dr Politeknik Port Dickson ! ekekeke...




4 comments :

Ezy Loy said...

saye keje kat sekolah. so fail meja mmg xde kisah sgt.. asl ade sdh..x ikot format lgsg.. hikhik

Ayue Idris said...

fadhhhhhh....makin berseri la pas kawen ni!! slalu stalk pic2 kat ig je...haha..ni bru sempat nk jenguk blog :P

cik fadh said...

@ezy loy : aaa senangnyer...fadh dok kt unit kualiti, mmg kene sentiasa update ape2 berkaitan fail meja..sobsss

cik fadh said...

Ayue : amboiii puji kemainnn ni..haha dah ilang da seri die, nk kata jd ibu blom lg..huhuhu btw tq ayue !