Pages

10 July 2014

Review #famalweds : Dah dapat gambar kawin !

Assalamualaikum..

Dari rabu malam lepas dapat semua gmbar dan album kawin dari team OP AmirNaufal, hati berbunga2 je..tgok gmbar dlm album semua cantik2, rase puas hati sgt, terimbau2 kenangan indah tu..kuasa gambar mmg bagi impak kepuasan maksima lepas selesai semua majlis..siyesss sape nk kawen jgn berkira dgn OP, kaji selidik ikut kesesuaian harga dan hasilnya, kagummmm je terus book ok! 

Ni da dpt gambar kawin da bole review skit2, tapi tgok dalam pendrive bapakkk la melambak gambar, berfolder2 berpart2 pulak..dah rambang mata nk pilih..semalam da siap2 pilih gambar yang nk dicuci lg sbb kebetulan aku mmg ade 7 voucher cuci gambar 50keping dengan harga hanya RM17.00 sajo ! murahkan..tu yg menggeletis pilih2 gmbar nk g cuci..dpt bt 6 folder x 50 keping = 300keping dpt cuci ! baru puas lg mata memandang..gambar yg aku cuci tu semua bnyak gmbar2 candid saudara mara..gambar kawan2 yg dtg dan skit2 gmbar outdoor kami sebab dlm album kawin tu mstlahhhh penuh dgn gambar pengantin je, family skit kawan skit..moment2 yg lain xmuat nk masuk album..kalo xcuci, dok dlm pendrive xsyok plak kan..xpe tuk kenangan..

Alamak, aku rushing nk kua rehat..nk g JJ cuci mata sat..ni skit2 gmbar bt pencuci mata korang..tata !







11 comments :

Nieyl said...

Best kan dpat gambar kwen..teringat 2 tahun lepas dapat album gambar kwen..teruja..:P

MizzTina said...

cencomel semua.. mcm akak dl, memula dpt gmbr kawen asek nk belek je.. hahaha.. skang belek gmbr anak pulak..

msredcheesecake said...

cantik baju, kaler pun sweet je

Rosewina said...

cantikkk kak fadh !! rose pown dok poning ag nie nk amik OP yg mna,area rose belambak OP dan hasil depa pown berlainan,,rambang mata deh! pda rose ken OP penting,,moment2 msa kawen mna leh pusing blik,,jdinya OP la kene ada msa nie..bukan selalu,,sekali seumur hidup! hehehe :)

Miss Dilla said...

nak lagi...xcukup nih..hehehe.. cepat upload :)

siti alfakhishah aman said...
This comment has been removed by the author.
siti alfakhishah aman said...

EH NI MACAM CIK FADH PULAK YANG KEMBAR.. HEHEHE

CANTIKNYE SOLEKAN DIA.. NATURAL JEK

ejulz said...

Selamat pengantin baru.. semoga bahagia hingga akhir hayat..

Jemput Join Jika belum join.. "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

Aty_Fared said...

cantik nya baju kalwe kaler macam orange lembut tuuuuu..!!! cantik sangat awak pon...suka tengok.. :)

akak dulu masa kawen pon gambar banyak giler.. ada 4 ribu keping.. dan akak cuci sndiri hampir semua nya.. :)

nor hidayah mohd nor said...

makeup cantik, baju pon cantik. sukaaaa sangat. sekarang iday pon plan nak cari bridal ni. huhu

dada said...

alah fadh. share lagi. x puas skit tu. nway cntik sgt. mcm nak amek same jea amir naufal tu