Pages

06 August 2014

Sambut hari kelahiran di hari raya kedua! ;)

Assalamualaikum...

Ikutkan malas nk update tp td sesaja cek akaun nuffnang tetibe ade 3 CPUV ongoing ! haiyaaaa xley malas kalo gini..kene rajin2 kan diri..bnyak gmbar raya xshare lg..hik hik motip sgt !

Oke sebelom basi meh la nk citer, raya kedua ritu besday kite besday saya..hihi..sblom poser ritu mati2 igt besday jatuh hari raya pertama ! cmfirmmm dah time tu, tp belek2 kalendar balik, rupanya jatuh raya kedua..hek eleyhhh..baru nk rasa specialnya hari raya tahun ni..sambut di hari pertama syawal, sebagai seorang isteri pulak tuh ! ececehhh tp xde yer, besday jatuh raya kedua..rase jgk specialnya tp lite2 je..mihmih

Bukan seperti tahun2 sblom ni wish dlm hp je kan,kali ni depan2.. malam tu cik somi tunggu je nk wish..tp kul 11 masuk tido tu die da wish, aku pown ok je then dah terbelayar plak dlu..padehal cik somi ajak borak lg sbb nk tggukan detik 12mlm tu..tgok2 bini dah lelap ! tido mati plak tu, subuh pown terlajak..tau2 bangun da kul 7.30 tu pown mamai lelap balik..puas cik somi wish besday sayang sayang sayang..happy birthday happy birthday...bini lelap mamai2 sampai la btol2 celik mata ni terang..alahai comel je somi aku ni wish besday, sggup tggu sampai aku celik mata..terima kasih abg !

Tapi tuk kelahiran tahun ni xde la sambutan ape2, makan2 ke ape sbb jatuh hari raya kan..mmg masih di rumah keluarga, hr tu nak balik kg. muar plak..redhoo!..aku pown nk demand lebih2 mampu berangan je lah ckp kt cik somi nk kek tu nk kek ni..die janji balik melaka nnt, kite celebrate..tp ni dah 3 hari jgk ni balik melaka, xde pown ke mane2 oi..abang !!! lupe ke bt2 lupe ! ishhh mmg nak kene pulassss telingaaa ni ! hikhokhikhok..

moh ler layan gambar besday girl..hik hik..yg ke 24 tahun yer..bkn 28 tahun..sentap!

hepy besday laling cikpuan fadhliyana ! ihiks

cik somi sayang sweet benorr !


Alhamdulillah hadiah pemberian suami..tapi beli awal2 ritu lg mase shopping raya kelmarin..hikhik..aku mmg da bgtau awal2 kt cik somi ape aku nak sblom die beli brg2 yg aku xminat o die xbeli lgsung sbb die mmg xreti nk beli brg2 pompuan ni..so better awal2 aku request..bini yg bijak kene bertindak cepat sblom keciwwaaa ! haha

Pilihan hati Jam Guess Rose-Gold..ni kire baru jgk la warna rose-gold ni..baru kuar upcoming spring 2013 lepas..yg sblom tu ade gold dan silver, cantik gak..nak beli terpaling latest, mahal nau..lari bajet cik somi..sian die nnt..

Ni masih atas katil baru bngun tido, somi pakaikan la tuk hari lahir knonnya..tgok suar tido lg..haha gedik pompuan nih ! tuiiii haha

tiap2 tahun mst ade gmbar 3 anak dara cik suli ni..wajib la kan..tahun depan mgkin ssh dah memandangkan masing2 da raya uma mertua..uhukk

ayah !

Oke la kan umur 24 tahun comel lote mcm ni..hahaha jgn muntah..kasi can puji diri sendiri..dah jadi bini org pown, seri anak dara xdok dah..haha


Semoga kelahiran ke-24 tahun ni menjadikan aku seorang wanita yang matang dalam melayari bahtera perkahwinan sebagai seorang isteri dan in syaAllah ade rezeki sebagai seorang ibu juga..semoga diberkati, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu..aaminnn..terima kasih pada rakan2 yg wish dan mendoakan saya..semoga kalian juga sejahtera hendakNya..aaminn..





6 comments :

Nieyl said...

Selamat hari Raya..
Happy birthday ke 24 :)

MizzTina said...

epi belated besday fadh.. omey adiah tu..

Shark Kay said...

tahniah...
blum terlamabt nk wish selamat hari lahir :)
semoga pnjang umur dan dimurahkn rezeki.
beruntung sambut besday di hari raya.

Miss Hidy said...

Happy birthday..
baru 24 tahun..muda lg rupanya:)

S. Faezah said...

happy belated bday cik fadh!!

sama la kiterr..sllu request hadiah bday gakk..sbb sllu dah ada hajat nak apa..tgu bday je nak amik peluang..kihkihkih

Ayue Idris said...

hahaha...yg plg best skli gambo pakcik!! hehe..garang abis muke :P

happy belated beday fadh~~ :)