Pages

07 October 2014

CPUV mengganasss


Assalamualaikum...


Betol2 mengganas ni..hahaha dah hampir 6 tahun aku berblogging, mmg xpenah la merase dpt CPUV campaign sekali bnyak mcm ni..tapi aku percaya, semua blogger pown dapat habuan kempen sebanyak mcm ni malah ade yg lebih dr tu lagi..kannnn kannn? cer korang cek akaun nuffnang korang cepatttt...hikhikhik..

Aku rase skrg zaman blogging makin berkurang sbb bersaing dgn medium2 sosial2 lain contoh mcm instagram sume tu kan..malah lagi easy & friendly melayan medium2 sosial tu dkt hp kite shja..blog pown bole thru phone tp kaedahnya lainnnnn...tapi ape pown aku ttp suke berblogging..cume skrg mood je blom maih..blom ckp pasal entry wedding..ade brape kerat je..gmbr dan album dah dpt pown still liat nk update satu persatu..huhu..mungkin dengan pemberian CPUV kempen berlambak ni dr nuffnang adalah untuk menggalakkan blogger2 aktif semula dgn blog masing2..ade blog2 femes pown kadang entry sebulan skali berbanding dlu 5 6 entry sehari..hik hik..

Komitmen hidup masing2 pown mungkin membataskan seseorang blogger tu tuk kembali aktif berblogging mcm dlu..cuma satu, aku hari2 sentiasa mengharapakn update dr blog2 lain tuk bace kisah mereka..kisah aku? malassssssss btol nk update..adoiii...tp kadang2 refresh bnyak kali pown still xde update terbaru dr blogger lain..sedihhhh...update lah oiii ! hahahaha suh org update, sndiri pemalassss...

tata ! btw tq nuffnang ! muahciked ! 


5 comments :

Nuriesya Nadia said...

Tahniah mommy to be ! :D

KorN said...

rezki baby.. =)

Keyna said...

sama la kak fadh... kita baru nk type entry pasal ni... hahahahha... :)

tahniah..tahniah... :)

zulhilmitempoyak said...

wahhh.... waaa.. xpenah dpt se best ni.. huhu

cik mah said...

Wah..seronoknyer...lama2lah kan melekat..