Pages

18 October 2016

I'm back !

Last post 3 months ago....tahun ni hanya ada 6 post sahaja..terok sgt nih !

haha!

Haiiii! Assalamualaikum...mommy is back..woww mommy sgttt..selesa plak gelar diri mommy skrg sbb dah immune sgt menggelarkan diri mommy anak dua..cehhh..kekonon super busy sesangat mcm la ko sorg je ade anak dua kan kan..haha lantokkk sana..sesaje sesuke je..korang ok je kan..heeee

Alhamdulillah even xselalu update kehidupan seharian kt sini tp perjalanan hidup aku berjalan mcm biase..rutin yang biasa2 jgk cuma kadang agak hectic skit dari biasa..tp sbb dah biasa semuanya jd luar biasa sikitlah mutu keunggulannya tu..

I'm back sbb tengah sangat2 la happy dengan kehadiran perkara2 baru dalam hidup aku..rase mcm xlengkap kalo xtampal perkara best2 mcm ni dalam blog. But nk cerita satu2 mcm blom gigih lagi nk karang ayat..nnt kalo ade free, aku share sesatu..

1) Muhammad Harraz Naufal

2) Alamara Hijab by FBM

3) Home Sweet Home

4) Mak aku dah pencen!

Banyak yang best2 tahun 2016 ni..harap sentiasa menggembirakan juga di tahun2 yang akan datang..cuma kite manusia biase tak boleh terlalu obses dengan perkara2 yang indah sebab kehidupan ini ada turun dan naiknya..cuma kite berjalanlah seperti biase, harungi seperti biasa berpaksikan redho Allah swt.  InsyaAllah..


Kadang aku rase aku mommy yang sangat kuat terlalu tough ke mcm mane ntah dari segi mental dan fizikal..mental especially..mak mak ni mmg POWER kan..semua bende kite bole handle dengan baik..semua jalan sekali harunggggg..
impak dia, MOMMY KURUS sekarang..kahkahkah..

KURUS tapi alhamdulillah sihat & gembira..in syaAllah..


ok see u !





*aku harap ni bukan post terakhir utk tahun ni..haha!




No comments :